Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 24.11.2016 - 09:42  //  aktualizácia: 24.11.2016 - 11:16  //  zobrazené: 2386

Vianočné stromčeky zdobia Šaľu

Už najbližšiu nedeľu 27. novembra nám v domovoch pribudnú adventné vence. S prípravou na vianočné sviatky začalo už aj mesto.

Pred chvíľou bol osadený vianočný stromček pred mestským úradom v Šali. Za prítomnosti  niekoľkých občanov uchvátených krásou tohtoročného stromčeka ho pracovníci s pomocou ťažkej techniky osadili na svoje miesto. Vianočný stromček darovali aj tento rok obyvatelia mesta, smrek pre Šaľu pochádza z predzáhradky Pionierskej ulice.

Pracovníci sa teraz presúvajú na ulicu Kpt. Jaroša, kde ich čaká už ďalší krásny smrek, ktorý poputuje pred Spoločenský dom vo Veči. Aj tento darovali mestu jeho majitelia.

Mesto následne začne s inštalovaním vianočných ozdôb a vianočnej výzdoby. Tá bude podľa predpokladov rozsvietená 6. decembra na Mikuláša. Na výzdobu sa tento rok môžu tešiť aj Večania. Krásna svetelená projekcia, ktorá minulý rok uchvátila obyvateľov na mestskom úrade, bude tentoraz nainštalovaná aj v mestskej časti. Osvietený bude tak Spoločenský dom vo Veči.

 

(alx)

Informácie k vianočným trhom a kedy príde Mikuláš nájdete tu: http://sala.sk/clanok/kategorie-clanky-x

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/