Domov   >  Kino
publikované: 08.07.2019 - 15:11  //  aktualizácia: 08.07.2019 - 15:40  //  zobrazené: 1626

Veľký zlý lišiak a iné filmy!

Čo prináša aktuálny kino týždeň? Čítajte a pozerajte! 

FK: KÝM NÁS SVADBA NEROZDELÍ (vstupné: 1€)
10. 7. 2019 - 20:00

Keď organizujete dokonale premyslenú, luxusnú svadbu na francúzskom zámočku zo 17. storočia, úplne si to hovorí o nejaký prúser. A keď sa má niečo pokaziť, verte tomu, že sa to naozaj pokazí a nezostane len pri tom. Profesionálna svadobná agentúra má na nezdary celých 24 hodín a za tie sa toho môže stať naozaj veľa. Zvlášť keď šéf agentúry z priateľstva zamestná vlezlého fotografa, ktorého skôr než fotenie zaujíma svadobné pohostenie, nájde záskok za kapelu, pre ktorý je "decentná zábava" neznámym pojmom, a ženíchove polnočné prekvapenie definitívne zmení celú svadbu v grotesku. Nová komédia od režisérov filmu Nepodplatiteľní, ktorej inšpiračný zdroj môžeme hľadať napríklad u argentínskych Divokých historiek, poteší srdce každého, aspoň trochu škodoradostného diváka.
Trailer k filmu:

 

RODIČIA POD PAROU
11. 7. 2019 - 20:00

Salma Hayek a Alec Baldwin sú rodičia pod parou v bláznivej a nekorektnej komédii o manželoch a rodičoch, ktorí sa z času na času ocitnú pod obraz boží. Navyše zistia, že sú úplne bez peňazí. Zachovávajú si však noblesu aj súdržnosť a vymýšľajú, ako sa z problémov dostať. Bohužiaľ si k tomu dajú pohárik, rozhodnú sa potajomky prenajať susedov dom a potom už nestíhajú počítať katastrofy, ktoré tým spustia.
​Trailer k filmu:

 

 

FK: VEĽKÝ ZLÝ LIŠIAK A INÉ PRÍHODY
12. 7. 2019 - 18:00

Vidiek nie je vždy taký pokojný ako sa zdá a zvieratká z tejto farmy sú nevyspytateľné: lišiak, ktorý je mamou pre trojicu kuriatok; zajac, ktorý sa hrá na bociana či kačka, ktorá chce byť Santa Clausom. Keď si myslíte, že život na vidieku je prechádzka ružovou záhradou, zamyslite sa znova!
​Trailer k filmu:

 

 

MŔTVI NEUMIERAJÚ
12. 7. 2019 - 20:00

Ospalé vidiecke mestečko Centerville sa ocitá v centre vojny s hordami zombie vyliezajúcich z hrobov. Nový horor aj komédia majstra Jima Jarmusha so skvelým hereckým obsadením.

​Trailer k filmu:

 

 

WILLY A KÚZELNÁ PLANÉTA
13. 7. 2019 - 18:00

Malý Willy cestuje s rodiči vesmírom. Po nehode vesmírnej lodi sa sám v záchrannom moduly dostáva na neznámu, divokú planétu. Našťastie má so sebou dôležitého parťáka – robota Bucka. V cudzom svete na jeho číha veľa nástrah a objavov....

Trailer k filmu:

 

PAVAROTTI
13., 14. 7. 2019 - 20:00

Všeobecný i intímny filmový pohľad na život, prácu a osobu opernej legendy Luciana Pavarottiho. Pavarotti priblížil operu najširšiemu publiku. Z chudobného talianskeho chlapca sa stal v podstate medzinárodnou rockovou hviezdou. Jeho životný príbeh, ktorý emóciami, zvratmi a veľkoleposťou sám o sebe pripomína operu, rozpráva režisér Ron Howard, držiteľ Oscara za film Čistá duša. Ron Howard okrem iného nakrútil ocenený dokument o Beatles „Eight Days a Week – The Touring Years“, a filmy ako Apollo 13, Ťažká váha, Da Vinciho kód alebo Rivali. Meno Pavarotti pozná celý svet. Hudobná ikona, ktorá svojím významom, umením a popularitou ďaleko prekročila hranice operného žánru. Možno najlepší tenor histórie, ktorého si v roku 1972 obecenstvo Metropolitnej opery v New Yorku 17-krát vytlieskalo pred oponou. Dokument o ňom, ale nie je len filmom o celebrite, je to predovšetkým hlboký portrét samotného Luciana. Dokument Pavarotti ukazuje, aký bol, ako žil, čo ho poháňalo dopredu, z čoho mal obavy a strach, čo ho trápilo, čo ho robilo šťastným. Popri verejných záberov z vystúpení alebo televízie tvorcovia získali a využili množstvo súkromných videozáberov od jeho priateľov, spolupracovníkov, rodiny a manželky. Väčšina z unikátnych záberov a osobných hovorov s Pavarottim doteraz nevidelo svetlo sveta, Pavarotti je na nich medzi svojimi najbližšími otvorený a úprimný. „Nie som ani trochu znalec opery. Pavarottiho som musel študovať a objavovať. To, čo som sa naučil a dozvedel, ma ohromilo, a proste to rozprávam a odovzdávam ďalej,“ hovorí režisér Ron Howard.
Trailer k filmu:

 

SPIDER-MAN: ĎALEKO OD DOMOVA (SD)
14. 7. 2019 - 17:30

Peter sa s priateľmi vyberie oddýchnuť si na prázdniny do Európy, no Nick Fury sa ho snaží presvedčiť, aby sa pridal k novému superhrdinovi menom Mysterio v boji proti záhadným Elementálom. To je však úplný opak toho, čo chce Spider-Man...
Trailer k filmu: