Domov   >  Kino
publikované: 17.04.2019 - 12:02  //  aktualizácia: 17.04.2019 - 13:59  //  zobrazené: 2077

Veľká noc v kine!

Počas veľkonočného víkendu premietame v obmedzenom režime, ale i napriek tomu máme pre vás pripravených niekoľko fantastických filmov! 

FK: TRABANTEM TAM A ZASA ZPÁTKY
17. 4. 2019 - 20:00

Žltá výprava sa vracia domov! Končí posledná veľká cesta naprieč kontinentmi. V tíme tentokrát neuvidíte ženu a putovanie pod taktovkou cestovateľa Dana Přibáňa naberá na obrátkach. Žltý cirkus ide z Indie až domov. Prekonáva Himaláje, diktatúry aj výškové rekordy a stíha aj utekať pred políciou. Skrátka, táto posádka nemôže sklamať. Ničoho sa nebojí, bez obáv zvláda všetky nástrahy s čiernym humorom a sebairóniou. Návrat domov je dojemný ako ešte nikdy predtým a dokazuje, že na dobrodružstvo netreba luxus – stačia 2 trabanty, 1 maluch, 1 jawa a skupina skvelých ľudí.
Trailer k filmu:
 

 

PRINC KRASOŇ
18. 4. 2019 - 17:30
20. 4. 2019 - 16:00

Čo majú spoločné Snehulienka, Šípková Ruženka či Popoluška? Všetky sú zaľúbené do Princa Krasoňa. Ešte keď bol malý chlapček, zlomyseľne ho zakliala zlá kráľovná. Odvtedy sa do neho každé dievča v kráľovstve beznádejne zaľúbi. Aby prelomil kliatbu a našiel pravú lásku, vydá sa na dobrodružnú cestu. Spoločnosť mu robí neznámy cudzinec Lenny o ktorom ani netuší, že to v skutočnosti dievča Lenore, prezlečené za chlapca a jediné dievča v krajine na ktorú kliatba neplatí. Rozprávka od tvorcov Shrek prinesie vtipný príbeh pre celú rodinu o odvážnych a správnych rozhodnutiach či pravej láske...
Trailer k filmu:
 

 

AFTER: BOZK
17. 4. 2019 - 20:00
20. 4. 2019 - 18:00

Tessa je slušne vychované dievča, ktoré randí s milým, spoľahlivým chlapcom. V živote má jasný cieľ, ambície a matku, ktorá dohliada, aby to tak zostalo. Lenže hneď v prvý deň na vysokoškolskom internáte narazí na Hardina, chalana so strapatými hnedými vlasmi, sebavedomým britským prízvukom, s pírsingom v pere a ten jej nabúra všetky ideály, v ktoré dovtedy verila… Knižný bestseller a fenomén sa dočkal filmového spracovania!
Trailer k filmu:

 

HELLBOY
20. 4. 2019 - 20:00

Obľúbený temný hrdina Hellboy sa vracia na plátna kín v plnej paráde. Pod hlavičkou ÚPVO (Úradu pre paranormálny výskum a obranu) sa vydáva do Londýna, kam sa zo záhrobia vrátila obávaná čarodejnica Nimue. „Krvavá Kráľovná“ potrebuje nabrať silu, pretože v dávnych dobách ju zabil samotný kráľ Artuš a kusy jej rozštvrteného tela ukryl v rôznych častiach Anglicka. Hellboy teraz musí zabrániť, aby Nimue na svet ľudí zoslala smrtiacu morovú ranu. Rohatý cynik má našťastie po svojom boku nevlastného otca, profesora Trevora Bruttenholma, a kamarátku Alice, mimoriadne nadané médium. Spolu s nimi odhalí šokujúcu pravdu o svojom pôvode i o tom, aké je jeho skutočné poslanie.
Trailer k filmu:

Viac info o vstupenkách na: www.kino.sala.sk.

Tešíme sa na vás!

  •