Domov   >  Športové spravodajstvo
publikované: 11.09.2016 - 20:54  //  aktualizácia: 11.09.2016 - 20:59  //  zobrazené: 2054

Večania v Žihárci nebodovali

V 4. kole VII.ligy cestovali Večania k lídrovi súťaže "na hodový zápas" do Žihárca. Stretnutie začalo menším tlakom Večanov, sériou rohov, no gól sa hráčom Veče nepodarilo streliť. Naopak, domáci z prvej vážnejšej šance skórovali, keď sa presadil strelec Benes nechytateľnou strelou k žrdi. Do polčasu ešte stáli za zmienku dva priame kopy domáceho Csabu Takácsa, ktoré však gólom neskončili. Na druhej strane stojí za zmienku hlavička z vnútra šestnástky Tomáša Prílepka, ktorú domáci brankár Bujko chytil. Do šatní sa odchádzalo za stavu 1:0 pre Žihárec.

V druhom polčase chceli Večania vyrovnať, avšak v priebehu šiestich minút (od 59. minúty do 65. minúty) dvoma gólmi Izsáka, domáci prakticky rozhodli o svojom triumfe. V závere sa im ešte podarilo pridať štvrtý gól, keď sa po štandardnej situácii v šestnástke Večanov najlepšie zorientoval Király a stanovil na konečných 4:0 pre Žihárec. Večania si v tomto zápase zrejme vybrali slabší deň, čomu nasvedčuje predvedená hra aj výsledok.

Zostava: Krkošek, Legner, Čiernik, Sokol, M.Takacs (77.min Ščípa), Braun (59.min Szabó), Barus (K), Machálik, Vencel, Prílepok, Očenáš (66.min Herceg). Tréner: Jozef Czuczor

Najbližší zápas: 18.septembra, FK Veča - TJ Družstevník Šurianky 15:30h, všetci sú pozvaní!

Tibor Križovič