Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 25.04.2016 - 14:45  //  aktualizácia: 25.04.2016 - 14:56  //  zobrazené: 2254

V utorok sa začne s rekonštrukciou dvoch ulíc

Príchodom jari sa rozbehli aj práce na miestnych komunikáciách – opravy sa najbližšie dočkajú dve ulice: Robotnícka a spojovacia cesta medzi ulicami Vlčanská a Budovateľská. Práce prinášajú pre majiteľov áut aj menšie obmedzenia.

Na ulici Robotníckej sa začnú práce v utorok 26. apríla frézovaním. Mesto prosí občanov, aby svoje vozidlá odstavili mimo komunikácie a rešpektovali obmedzenia vyplývajúce z priebehu prác. Cesta v utorok uzavretá nebude. S väčším obmedzením môžu obyvatelia ulice rátať približne do dvoch týždňov, kedy dôjde k výmene obrusnej vrstvy za obaľovanú zmes (asfaltobetón). Počas asfaltovania bude miestna komunikácia uzavretá na približne 12 hodín. O presnom termíne Vás  budeme informovať prostredníctvom webovej stránky mesta ako aj cez letáky, ktoré si obyvatelia ulice nájdu vo svojich schránkach.

Pracovný postup bude podobný aj pri rekonštrukcii spojovacej cesty medzi ulicami Vlčanská a Budovateľská, cesta však bude po novom aj širšia. Zajtra, teda v utorok sa bude cesta frézovať. Nový asfaltobetónový povrch tu pribudne taktiež do dvoch týždňov. Na fotke je rozšírenie ulice vyznačené žltou farbou.

  • Robotnícka ulica
  • Robotnícka ulica
  • spojovacia cesta medzi ulicami Vlčanská a Budovateľská
  • spojovacia cesta medzi ulicami Vlčanská a Budovateľská