Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 29.03.2019 - 08:10  //  aktualizácia: 29.03.2019 - 08:11  //  zobrazené: 892

Umiestnenie značiek nechajte na odborníkov

Niekto chcel zlikvidovať, iný možno zachrániť značku. Jeden aj druhý však tak trochu poplietol vodičov. Okrem toho je výsledkom vyčíňania vandala/ov totálne zničená dopravná značka.

Neďaleko pneuservisu na Nitrianskej ulici bola umiestnená dopravná značka, ktorá zakazuje prejazd touto krátkou ulicou. V uplynulých dňoch sa tabuľa stala obeťou vandalov. Príbeh však má ďalšie, neúspešné pokračovanie. Potom, čo dopravná značka zmizla, o pár dní sa objavila na úplne nevhodnom mieste. Samozvaný „odborník v oblasti dopravy“ ju namontoval na stĺp verejného osvetlenia. Podľa jej umiestnenia zakazuje prejazd cez hlavný ťah Veče, cez Nitriansku ulicu. Okrem toho, že ju dotyčný svojpomocne namontoval na nevhodné miesto, umiestnil tabuľu, ktorá je poškodená. Dnes sme dopravnú značku demontovali a bolo zistené, že ju niekto namontoval neodborne, čím ju výrazne poškodil – prerezal ju klincami a pripevnil drôtom.

Prosíme nálezcov dopravných značiek, aby takéto prípady hlásili mestskej polícii.

(na fotke vidíte, kam dotyčný nesprávne umiestnil značku a na druhej fotke vidíte, ktorej lokality sa zákaz prejazdu skutočne týka)

 

(ek)