Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 29.07.2020 - 10:16  //  aktualizácia: 29.07.2020 - 10:19  //  zobrazené: 1763

Tábor s trénerkom si deti aj tento rok naplno užívajú

Tábor s trénerom Adamom Rusznákom si detičky v Šali užívajú aj tento rok. Ide o štvrtý ročník tohto úspešného tábora, ktorý je zameraný na loptové a pohybové hry.

Tábor Adamovej akadémie je rozdelený na doobedňajšie a poobedňajšie aktivity. Deti začínajú v ranných hodinách loptovými a pohybovými hrami. ,,Každé ráno sa presúvame buď na futbalový štadión FK SLOVAN DUSLO ŠAĽA, alebo na futbalový štadión FK VEČA, aby sme týmto podporili aj naše mestské kluby,“ hovorí tréner Adam Rusznák. Po obede sú aktivity zamerané na rozvíjanie nielen pohybových schopností, ale aj intelektuálnych. Deti riešia rôzne úlohy, pri ktorých je potrebná ich kreativita a logické zmýšľanie. ,,Z loptových hier mám najradšej futbal a vybíjanú. Okrem toho sa mi páčia aj iné aktivity, ktoré v tábore robíme,“ dodáva malý Marko.

Adamovi s deťmi pomáhajú ešte aj ďalší tréneri. Počas celého leta sa uskutočnia s deťmi 3 turnusy. Na jednom turnuse je približne 50 detí. Malí táborníci tak môžu tráviť príjemné dni v prírode a nájsť si nových kamárátov.

(DH)