Domov   >  Kultúra
publikované: 04.04.2020 - 08:14  //  aktualizácia: 04.04.2020 - 08:55  //  zobrazené: 3014

Veľká noc je za dverami

Komisia kultúry a cestovného ruchu pri MsZ v Šali vyhlasuje ďalšiu tematickú výtvarnú súťaž.

Veľkonočné vajcia a výzdoba

Keďže tohtoročná Veľká noc bude poznačená obmedzeniami pre pandémiu, dávame vám možnosť pochváliť sa ručne vyrobenými veľkonočnými ozdobami tu, na webe. Postup je jednochuchý. Vytvorte veľkonočné vajce (alebo inú výzdobu) a fotografiu pošlite na mailovú adresu miroslavdemin@gmail.com. Nezabudnite uviesť kontaktné údaje a vek. Zúčastniť sa môžu všetky vekové kategórie. Ak sa chcete podeliť o postup pri zdobení vajec alebo pletení korbáča, pokojne nám ho napíšte, radi ho uverejníme. Ak nemáte talent na zdobenie kraslíc, napíšte nám, ktoré koláčiky sú počas sviatkov u vás najžiadanejšie. Nezabunite priložiť recept, prípadne fotografiu! 

Súťažíme o upomienkové predmety mesta Šaľa a čaje od firmy Halo reality.

Termín je do 15.apríla 2020

Nezabudnite, že stále sú v platnosti aj témy:

Nakresli dominantu mesta

Súťaž je určená prioritne pre žiakov ZŠ (prvý aj druhý stupeň) ale zapojiť sa môžu samozrejme aj ostatné vekové kategórie. Nakreslite alebo namaľujte akoukoľvek technikou ktorúkoľvek dominantu mesta. Obrázok potom odfotografujte mobilom a pošlite (alebo rodičia) mailom. Nezabudnite napísať svoje kontaktné údaje a vek. Práce uverejníme na sala.sk. Najlepší z vás dostanú upomienkové predmety od mesta Šaľa. Termín je do 15. apríla 2020.

Najkreatívnejšie rúško

Súťaž je určená pre všetky vekové kategórie. Vyrobte čo najkreatívnejšie (funkčné) rúško, fotografiu pošlite opäť mailom. Termín je takisto do 15. apríla 2020.

PS: Zostaňte doma!

KOMISIA KULTÚRY A CESTOVNÉHO RUCHU PRI MsZ V ŠALI