Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 03.07.2017 - 15:03  //  aktualizácia: 03.07.2017 - 16:15  //  zobrazené: 2689

Stretnutie našich malých futbalistov s Hamšíkom

Finále najväčšieho futbalového turnaja Mc Donald´s Cup pre žiakov 1.stupňa ZŠ sa uskutočnilo už po 19.ty krát. Nechýbali na ňom ani naši šikovní žiaci zo ZŠ s MŠ J. Murgaša Šaľa.

Majstrovstvá Slovenska v malom futbale najmladších žiakov - McDonalds cup sa uskutočnili v dňoch 12.-13. júna 2017 v Poprade. O titul najlepšieho zabojovalo 8 tímov, jeden z každého kraja. Za Nitriansky kraj kopali do lopty práve naši malí Šaľania. Po vyrovnaných zápasoch s víťazmi ostatných krajov, Žilinou, Banskou Bystricou, Rožňavou i Trenčínom obsadili konečné 6. miesto. Chlapci aj dievčatá na úrovni reprezentovali svoju školu, mesto Šaľa aj Nitriansky kraj. Odmenou pre nich bolo nielen krásne 6te miesto na Slovensku, ale aj stretnutie s futbalovým idolom Marekom Hamšíkom, ambasádorom turnaja.

Najlepším hráčom celého turnaja sa dokonca stal žiak ZŠ s MŠ J. Murgaša Nathan Udvaros. Celý turaj aj odborné rady Mareka Hamšíka boli pre našich malých reprezentantov ( T. Potúček, M.Belovič, G. Lacko, T. Dora, O. Maczko, T. Pál, N. Udvaros, B. Buchová, K. Sudorová, pod vedením učiteľa TV Mgr. P. Braníka) jednoznačne nezabudnuteľný zážitok.

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/