Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 21.06.2019 - 11:19  //  aktualizácia: 21.06.2019 - 11:24  //  zobrazené: 1872

Stánkari už ponúkajú svoj tovar

Pešia zóna je už plná rozmanitých stánkarov zo Šale i iných miest, ktorí ponúkajú svoj tovar. Okrem toho, celou ulicou rozvoniavajú rôzne pochutiny. Nielen nákupy a dobré jedlo potešia nejedného návštevníka. Priučiť sa môžete napríklad kováčstvu. Na jarmoku nechýba ani tovar z dreva alebo kože. Na výber je toho naozaj veľa. Na svoje si prídu aj deti. Pre detičky sú pred Mestským úradom už postavené tri skákacie hrady. Malé princezné a princovia sa môžu vyšantiť nie len na týchto hracích prvkoch ale aj na autíčkach, ktoré sa taktiež nachádzajú pred Mestským úradom.

Teší nás, že je pešia zóna zaplnená množstvom návštevníkov už od skorého rána. Veríme, že aj počasie bude také aké si želáme. Pódium na pešej zóne je už pripravené pre dnešných i zajtrajších účinkujúcich. Dnes  sa nám už o 14:30 hod. predstaví so svojim kultúrnym vystúpením ZŠ Ľ. Štúra, následne bude pokračovať ZŠ J. C. Hronského a potom ZŠ J. Murgaša. Tešíme sa aj na dnešných vystupujúcich z partnerských miest. 16:30 hod. vystúpi skupina HOOK z poľského mestečka Konskie a potom mažoretky z Telču. Po mažoretkách sa všetkým obyvateľom a návštevníkom prihovorí primátor Šale Jozef Belický spolu s hosťami z našich partnerských miest a veľvyslancom Srbskej republiky. Na pódiu privítame aj naše šikovné hádzanárky. Milovníkom dychovej hudby potom zahrá ešte súbor z Oroszlánu.

Vo večerných hodinách sa môžete presunúť na amfiteáter, kde o 20:00 hod. vystúpi Peter Šrámek BAND, o 21:30 hod. Lukáš Adamec a o 23:00 hod. hudobná skupina CLUB 84.

Všetkým želáme príjemnú zábavu a nezabudnuteľné zážitky.

 

 

(dh)