Domov   >  Kino
publikované: 30.04.2018 - 15:40  //  aktualizácia: 30.04.2018 - 15:58  //  zobrazené: 1896

Špeciálne vstupné na rozprávku Králik Peter!

Aj tento týždeň nám kino ponúka zaujímavé filmové chuťovky.

Keďže sa nám čím ďalej, tým viac oteplieva, rozhodli sme sa pre vás pripraviť rozprávku za slniečkové vstupné :-).

Už v sobotu si môžete pozrieť v kine Šaľa rozprávku Králik Peter za vstupné len 3€. Ak ste ešte tento rodinný film nevideli, tak šup-šup do kina. Sami sme sa na tejto rozprávke dobre pobavili. Králika Petra premietame 5.5.2018 o 17:30.

Trailer k rozprávke:

Ponuka filmov na tento týždeň:

STREDA (2.5.2018):

20:00 americká komédia s Johnom Cenom BLOKOTI

Trailer k filmu:

ŠTVRTOK (3.5.2018):

18:00 český romantický film Dve nevesty a jedna svadba

Marie (Anna Polívková) je typická mestská singl. Pracuje síce ako úspešná televízna moderátorka, ale vo vzťahoch má dar priťahovať iba hlupákov. Naopak, jej sestra Karolína (Ester Geislerová) už toho pravého našla a plánuje svadbu A tak Marie prichádza za rodinou na návštevu do rodného mesta. Doma stretáva svoju dávnu lásku Jiřího (Jaroslav Plesl). Počas niekoľkých okamihov je jasné, že ich stará láska časom nevyprchala. Ale celá vec má jeden háčik. Jiří je snúbencom jej sestry. (zdroj: Magicbox)

Trailer k filmu:

20:00 horor Tiché miesto

Lee (John Krasinski) a Evelyn (jeho životná partnerka Emily Blunt) Abbottovi vychovávajú tri deti. Všetci sú zatiaľ nažive. Veľmi rýchlo si totiž osvojili pravidlá, ktoré začali platiť po ich príchode na Zem. Kto sú tí Oni ? Nikto nevie. Vie sa len to, že majú mimoriadne vyvinutý sluch a akýkoľvek zvuk priláka ich pozornosť. A ich pozornosť pre ľudí znamená istú smrť, čo na vlastnej koži spoznajú aj samotný Abbottovci. Oni zatiaľ ako jedny z mála prežívali aj vďaka tomu, že ich najstaršia dcéra Regan je nepočujúca, a tak pre nich bola znalosť znakovej reči absolútnou nutnosťou aj v „normálnych dobách“. Okrem toho vyvinuli na odľahlej farme, kde žijú, celú radu bezpečnostných opatrení, ktoré ich majú chrániť, napr. zvukovo izolovanú pivnicu alebo molitanom obalené kocky k hre Monopoli. Bude to ale pre ich bezpečie stačiť? Taký život totiž pripomína tanec v mínovom poli a čakanie na jednu jedinú, osudovú chybu. Evelyn je navyše tehotná a termín pôrodu sa nezadržateľne blíži. A niektoré životné udalosti sa bez kriku jednoducho neobídu. (zdroj: Cinemart)

Trailer k filmu:

PIATOK (4.5.2018):

17:30 rozprávka Dve a pol kačky

Tieto vtáky rozhodne nie sú nahnevané, svoj život si užívajú plnými zobákmi. Byť v husej koži je ťažká pohoda, predovšetkým pre gunára v najlepších rokoch. Animovaná komédia "Dve a pol kačky" prinesie jednému takému gunárovi špeciálnu úlohu. Musí sa začať starať o dve malé kačičky a pomôcť im z bahna, ktoré tak trochu sám spôsobil. Ich spoločné dobrodružstvo ukáže, že rodina môže mať všetky možné podoby aj tvary a dokonca aj perie. A že priateľstvo a rodina je tá najväčšia zábava a jazda. Hlavný hrdina žije v husej koži svoj život a za nič na svete by nemenil. Peng je totiž gunár, žije v pokoji vo voľnej prírode a pekáč mu nehrozí. Peng je z druhu "hus pohodová", zo všetkého najradšej sa baví, spoločné husacie rituály alebo akékoľvek iné pravidlá neznáša a v husom slovníku ho nájdeme pod heslom "nezodpovednosť", "pohodička" a tiež "na to kašlem". Namiesto toho, aby s ostatnými držal pri presune na juh vyrovnanú formáciu, lieta si sem a tam a venuje sa leteckej akrobacii. Namyslených mladíkov často čaká pád a Peng pri jednom odvážnom manévri tesne nad zemou zrazí dve malé kačičky, ktoré sa vďaka tomu stratia. Malé kačičky Chi a Chao majú len 16 dní. O tom, že by im pomohol ich kŕdeľ nájsť a napraviť, čo spískal, nechce ani počuť. Nakoniec ale súhlasí. Poraní si totiž krídlo a odprevadiť dve malé kačky pekne pešo mu poskytne šancu, aby sa o tom nikto nedozvedel. Operená trojka sa vydáva na juh za svojimi kŕdľami po zemi. Počas svojho dobrodružstva prejdú skrz hory, okolo jazier, bambusovými lesmi, mramorovou jaskyňou alebo obyčajným kurníkom. Za chrbtom majú hladného a nebezpečného kocúra a vo finále budú musieť čeliť aj tej kuchynskej trúbe. (zdroj: Bontonfilm)

 

Trailer k filmu:

 

20:00 americká komédia s Johnom Cenom BLOKOTI

Trailer k filmu:

SOBOTA (5.5.2018):

17:30 rozprávka Králik Peter (vstupné: 3€)

Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni - a už vôbec nie so zvieratami. Začína sa tak bizarná vojna o teritórium medzi ním a obyvateľmi záhrady. (zdroj: ITA film)

Trailer k filmu:

SOBOTA – NEDEĽA (5.5. – 6.5.2018):

20:00 Marvelovka Avengers: Nekonečná vojna

Trailer k filmu:

Viac info o vstupenkách a filmoch na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/