Domov   >  Kino
publikované: 18.10.2022 - 14:26  //  aktualizácia: 18.10.2022 - 15:04  //  zobrazené: 942

Slobodní, Čierne na bielom koni, Black Adam, Čiapka, Halloween končí

Čo Vás čaká najbližší týždeň?heart

Utorok 18:00 Slobodní + beseda s režisérom filmu

Príbeh priateľstva Silvestra Krčméryho a Vladimíra Jukla, ktorých nazývali „generálmi tajnej cirkvi”. Zakladali „krúžky", malé ostrovy slobody, kde mohli ľudia počas totality slobodne myslieť a veriť. Kritickí boli už voči Slovenskému štátu. Po príchode komunizmu boli prenasledovaní a strávili dlhé roky vo väzení. Vrchol ich úsilia bola Sviečková manifestácia, ktorej sa zúčastnili tisíce ľudí a nenásilne prejavili protest proti režimu. Neskôr sa ich hnutie aktívne zapojilo Nežnej revolúcie. (zdroj: ITA film)

 

Streda 20:00 Čierne na bielom koni

Romantická gangsterka z Novohradu a Malohontu, krajiny nikoho, stratenej v čase kdesi na juhu Slovenska. Osem kapitol o tom, prečo sa báť ľudí, ktorí vám podajú pero a povedia: Stačí podpísať. O tom, ako dokáže nečakaná láska strpčiť zločincom pokojný život a kam až dokážu súdni ľudia zájsť, ak ich prerastie pýcha. No a nakoniec o tom, že hrdina je ten, kto sa nebojí smrti, ani keď zomrie posledná nádej. (zdroj: Continental film)

 

Štvrtok 20:00, sobota-nedeľa 17:00 Black Adam- slovenský dabing

Piatok, sobota 20:00 Black Adam- slovenské titulky

Akčný / Sci-Fi Takmer 5000 rokov po tom, čo získal nadľudské sily egyptských bohov – a následne bol uväznený– je Black Adam (Dwayne Johnson) oslobodený zo svojej hrobky a je pripravený konať v zmysle svojej jedinečnej formy spravodlivosti v modernom svete.(zddroj: Continental film )

 

Piatok 17:30 Čiapka

Náhoda spojí dve deti z úplne odlišných svetov. Erik, ktorý nemá vôbec nič a Lucka, ktorá ma zdanlivo všetko sa uprostred noci vyberú po stopách Ježiška. V tú noc sa im splnia všetky priania, lenže nie úplne tak, ako to očakávali. (zdroj: Forum film)

 
Nedeľa 20:00 Halloween končí  
Po 45 rokoch dospieva najuznávanejšia hororová séria v histórii filmu k svojmu epickému a desivému záveru. Laurie Strode sa naposledy postaví stelesneniu zla v podobe Michael Myersa v záverečnej konfrontácii, ktorá sa nepodobá žiadnej z predchádzajúcich. Prežije len jeden z nich. Štyri roky po udalostiach zachytených vo filme Halloween zabíja žije Laurie s vnučkou Allyson a dokončuje svoje pamäte. Michaela Myersa od tej doby nikto nevidel. Lauria sa potom, čo mu dovolila určovať a riadiť jej realitu po celé desaťročia, rozhodla oslobodiť od strachu a hnevu a prijať život. Ale keď je mladý muž, Corey Cunningham, obvinený zo zabitia chlapca, ktorého strážil, zapáli to kaskádu násilia, ktorá donúti Laurie, aby sa raz a navždy postavila zlu, ktoré nedokáže ovládať.(zdroj: Cinemart)
Vstupenky na filmy si môžete zakúpiť online na webovej stránke kina: http://www.kino.sala.sk/