Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 24.06.2019 - 08:41  //  aktualizácia: 24.06.2019 - 08:43  //  zobrazené: 3229

Skúška života

Ahojte kamaráti, kamaráti kamarátov

Životné skúšky prichádzajú postupne a mnoho krát nečakane v rôznych podobách, a možno i v úrovniach, o ktorých sa nám často ani nesníva. Viem, že každý z Vás má cestu životom ochutenú skúškami, ktoré sú ťažké s príchuťou trpkosti aj bolesti... Vždy na konci každej zdolanej skúšky sa obhliadneme a zistíme, prečo skúška prišla...

Niekedy nám skúšky prevrátia život naruby a zistíme, že každé ráno keď sa zobudíme je zázrakom, a s vďačnosťou v srdci vítame ďalší deň, ktorý nám bol dopriaty.

Pred časom mi diagnostikovali nádor v hlave, ktorý sa rozhodol sadnúť si na miesto, kde na Slovensku ľudské oko ešte nehľadelo.

Jedná sa o raritu, ktorá mi obrástla vo veľkosti 4cm hlavnú cievu do mozgu a nervové cesty.

Verdikt nemožnosti operácie na SK je vyslovený!

Podarilo sa mi s pomocou ľudí, ktorí si prešli niečím podobným, nakontaktovať sa na kliniku mimo SK, ktorá by sa do toho možno pustila i napriek netradičnosti a náročnosti. Jedná sa o súkromnú kliniku, kde je nevyhnutné pred akoukoľvek operáciou či liečbou zložiť kauciu (zatiaľ mám len všeobecnú informáciu v prípade operácie kaucia 70000Eur).

9.7.2019 mám konzultáciu na spomínanej klinike, kde mi naznačili možnosť riešenia, a kde by som sa mala dozvedieť ďalšie kroky.

Rada by som za svoj život zabojovala, túto skúšku zdolala, a v neposlednom rade sprevádzala svoju 4 ročnú dcérku cestou životom.

Touto cestou chcem poprosiť všetkých, aby pri tejto informácii nešírili davové zúfalstvo, ale davovú nádej, lebo sme tu zatiaľ všetci a čaká nás ešte veľa životných príbehov...

Za akýkoľvek príspevok Vám budem vďačná

Lenka Švrčková

odoslanie finančného daru:

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/6423