Domov   >  Kino
publikované: 13.03.2023 - 13:26  //  aktualizácia: 13.03.2023 - 14:06  //  zobrazené: 743

Shazam! Hnev bohov, Jack Mimoun a tajomný ostrov, Kocúr v čižmách: Posledné želanie, Vreskot 6, Zúbková víla, Zatmenie

Program kina (15.3.-19.3.2023)

Streda 20:00 Jack Mimoun a tajomný ostrov

Žáner: Akcia, Komédia

Dva roky po tom, čo prežil sám na nepriateľskom ostrove Val Verde, sa Jack Mimoun stal hviezdnym dobrodruhom. Kniha rozprávajúca jeho príbeh je bestsellerom a jeho televízny program láme rekordy v sledovanosti. Potom ho osloví tajomná Aurélie, ktorá dostane Jacka nevedomky späť do Val Verde, aby pomohol pri pátraní po legendárnom meči piráta La Busea. V sprievode Bruna, Jackovho ambiciózneho, no nie príliš odvážneho manažéra, a Jeana-Marca, problémového a nepredvídateľného pilota helikoptéry, budú naši dobrodruhovia čeliť mnohým nebezpečenstvám džungle Val Verde na honbe za pokladom. (zdroj: Continental film)

 

Štvrtok 20:00 Shazam! Hnev bohov- titulky

Sobota, nedeľa 17:00 Shazam! Hnev bohov- dabing

Žáner: Akcia, Komédia

Billy Batson a jeho súrodenci z pestúnskej rodiny sa stále učia skĺbiť ich životy tínedžerov s ich životmi superhrdinov. Keď ale na Zem prídu Atlasove dcéry, trojica pomstychtivých starovekých bohýň, Billy a jeho rodina sú vrhnutí do boja o svoje superschopnosti, životy a osud ich sveta. (zdroj: Continental film)

 

Sobota 15:00 Kocúr v čižmách: Posledné želanie

Žáner: Animovaný

Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel bájne Posledné želanie. (zdroj: Cinemart)

 

Sobota 20:00 Vreskot 6

Žáner: Horor

Sestry Samantha a Tara Carpenterové a dvojčatá Chad a Mindy prežili vyčíňanie tajomného vraha ukrytého pod maskou ducha v mestečku Woodsboro. V snahe zabudnúť na tieto tragické udalosti sa všetci štyria presťahujú do New Yorku, aby tam začali nový život. Netrvá to ale dlho, a objaví sa nový, ešte brutálnejší zabijak v maske Ghostface a ich životy sú opäť v ohrození. (zdroj: Forum film)

 

Nedeľa 15:00 Zúbková víla

Žáner: Animovaný

Violetta, večne zvedavá a rozmarná víla sa chce stať zúbkovou vílou, no stále nedokáže vykúzliť hračky, ktoré by mala deťom nechať za zúbky. Veľká skúška sa blíži a zúbkovými vílami sa môžu stať len tí, ktorí úspešne zložili skúšku. Violetta zlyhá, no napriek tomu odchádza do ľudského sveta bez povolenia. Všetko sa pokazí, keď sa kvôli nehode nedokáže vrátiť do sveta víl, a tak je nútená požiadať o pomoc malé dievčatko Maxie. (zdroj: Continental film)

 

Nedeľa 20:00 Zatmenie

Žáner: Triler, Čierna komédia

Konverzačný thriller s nádychom cynickej komédie, v ktorom zohráva dôležitú úlohu jediná autonehoda. Pre žiadneho jej účastníka nie je fatálna, možno preto k nej nikto nevolá políciu. V nepríjemnej situácii sa na pozadí temnej lesnej kulisy odhaľujú charaktery všetkých zúčastnených. A navyše sa začína stmievať... Traja muži rozpumpujú na hrane zimy mrazivú drámu, ktorá ukáže svetu tú najchladnejšiu možnú tvár. (zdroj: Continental film)

 

Sledujte: 

Instagram: kino.sala

FB: Kino Šaľa

Vstupenky si môžete zakúpiť online na web stránke kina: http://www.kino.sala.sk/