Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 11.05.2017 - 17:16  //  aktualizácia: 12.05.2017 - 14:31  //  zobrazené: 1102

Šalianski seniori oslávili Deň matiek

Druhá májová nedeľa už tradične patrí všetkým mamám. Výnimočnú chvíľu na oslavu tohto dňa si vyhradili aj naši dôchodcovia z Denného centra seniorov č. 3 na Veči a z Denného centra seniorov č. 2 na Kráľovskej ulici.

"Večania" sa stretli v stredu 10. mája v poobedných hodinách a ich pozvanie prijal aj primátor mesta Šaľa Jozef Belický, ktorý každému pripomenul, že byť mamou je tým najkrajším povolaním každej ženy a ich neoceniteľnú pomoc si treba nesmierne vážiť. Seniori mali po menšej hostine a krásnom vystúpení spevokolu priestor aj na osobné rozhovory s primátorom.

Dôchodcovia z Kráľovskej ulice sa stretli vo štvrtok 11. mája a kým bol primátor na dlhodobo plánovanej odbornej degustácii v rámci súťaže Terra Wag, ktorú mesto organizuje, medzi seniorov zavítala Margaréta Zozuľáková, ktorú niekoľkí z nich poznajú aj z referátu sociálnych vecí mestského úradu. "Materinská láska patrí medzi tie najkrajšie city. Za to všetko vám patrí uznanie", povedala Grétka prítomným.

Každej žene bol z rúk zástupcov mesta aj prítomných mužov - dôchodcov odovzdaný kvietok ako znak lásky a úcty za ich nesmiernu obetu a pomoc. "Dovoľte mi, aby som vyjadrila svoj obdiv všetkým matkám a zaželala Vám, aby Váš sviatok vydržal v našich mysliach a srdciach nielen v mesiaci máj, ale po celý rok." dodala Margaréta Zozuľáková.

(alx)

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/