Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 28.11.2018 - 15:51  //  aktualizácia: 28.11.2018 - 15:55  //  zobrazené: 1307

Šaľania darovali Šaľanom tri stromčeky

Tri nádherné smreky skrášľujú od stredy tri lokality v meste. Vianočné stromčeky darovali Šaľania Šaľanom. 

Je dobrým zvykom mesta dotvárať vianočnú atmosféru v uliciach vianočným stromom. V tomto roku sa rozhodlo mesto umiestniť symbol Vianoc na troch miestach - pred budovou vynoveného mestského úradu, pred Domom kultúry v Šali a večiansky stromček bude zdobiť Pribinov park pred spoločenským domom. "Všetky tri stromy máme od obyvateľov Šale, ktorí nám to v priebehu roka chodia nahlasovať. Mali sme ponuku na darovanie od šiestich ľudí, vybrali sme tri najkrajšie. Pri výbere ale rozhoduje aj dostupnosť stromov pre techniku, aby sme sa k nim vedeli dostať a zabezpečiť ich prevoz," vysvetľuje Gabriela Braníková z referátu životného prostredia. 

V tomto roku budú na všetkých troch miestach pichľavé smreky. Ozdobené svetielkami budú v najbližších dňoch, budeme o tom informovať. Obyvateľov a návštevníkov potešíme okrem  osvetlených stromčekov a hviezdnej brány aj novými svietiacimi prvkami v centre mesta.

O Vianočných trhoch sa dočítate viac tu:

https://sala.sk/clanok/5022-salianske-vianocne-trhy?utm_source=sala%20banner&utm_medium=banner&utm_campaign=vianocne%20trhy

 

(ek)