Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 05.02.2016 - 10:32  //  aktualizácia: 05.02.2016 - 10:37  //  zobrazené: 686

Šaľa hlasuje poctivo, zaslúžene je na druhom mieste

V posledných dňoch sa Šaľa ocitla na treťom mieste v súťaži o detské ihrisko. Vo štvrtok však prišla radostná správa – druhé miesto patrí zaslúžene Šaľanom!

 

Aj na základe podnetov a podozrení Lidl preveril hlasovanie za jednotlivé mestá. Šaľa vyšla z kontroly „bez ujmy“ na počte hlasov. Podľa opatrení, ktoré obchodný reťazec prijal však hlasy z iných miest zrejme neprichádzali len poctivým spôsobom. Ako spoločnosť píše na sociálnej sieti, „od konca minulého týždňa začalo dochádzať k využívaniu nepovolených pomôcok hlasovania. Preto k dnešnému dňu boli hlasy, ktoré neboli odovzdané v súlade s platnými pravidlami, odpočítané. Hlasovanie je naďalej denne kontrolované a pri zistení porušenia pravidiel, budú podvodné hlasy bez upozornenia vymazané.“ Vranov nad Topľou si tak svoju pozíciu na prvých dvoch miestach neustrážila, v dôsledku preverovania prišla o tisícky hlasov a prepadla sa na štvrté miesto.

 

Šaľa je tak od štvrtka opäť zaslúžene na druhom mieste. Ihrisko síce získajú prvé dve miesta, nie je to však dôvod na uspokojenie sa s týmto umiestnením. Šaľa a jej súdržní obyvatelia a priatelia majú aj na prvé miesto – navyše od vrcholu rebríčka nás delí len približne 500 hlasov.

 

Hlasujme naďalej poctivo, Šaľa na to má. Na záver dovoľte niekoľko pravidiel súťaže, priamo od organizátora súťaže

- Hlasovať môže osoba mladšia ako 18 rokov, avšak len so súhlasom zákonného zástupcu;

- Každý môže denne odovzdať najviac dva hlasy – jeden prostredníctvom e-mailu alebo Facebook konta a druhý hlas môže získať v hre so Včielkou Majou;

- Vylúčení budú najmä tí hlasujúci, ktorí akýmkoľvek spôsobom nesplnia podmienky hlasovania alebo ich porušia. Spoločnosť Lidl je ďalej oprávnená rozhodnúť o vylúčení všetkých hlasujúcich, ktorí: a) hlasovali pomocou automatizovanej služby (podľa rozboru IP adresy, bloku IP adries, dátumu a času a identifikácie prehliadača), počas krátkeho časového intervalu z jednej IP adresy alebo zhodného bloku IP adries, alebo počas pravidelných časových intervaloch, ktoré sa blížia nastaveným limitom; b) využívajú nepovolené pomôcky (napr. hackerské nástroje, vírusy, trójske kone atď.) alebo nadobúdajú výhody iným spôsobom prostredníctvom manipulácie; c) sa na hlasovaní zúčastnia za pomoci výherných spolkov, automatizovaných služieb a predovšetkým profesionálnej výhernej služby, d) sa zúčastnia hlasovania v mene tretích osôb (s ich vedomím alebo bez ich vedomia); e) poslali hlas z neidentifikovateľných IP adries, alebo prostredníctvom IP adries anonymizačných služieb; f) hlasovali prostredníctvom viacerých emailových adries patriacich jednej fyzickej osobe;

- V prípade porušenia týchto pravidiel hlasovania si spoločnosť Lidl vyhradzuje právo vylúčiť daných hlasujúcich z účasti na hlasovaní bez varovania;

- Sťažnosti, ktoré sa vzťahujú na priebeh hlasovania sa zasielajú písomne e-mailom na socialmedia@lidl.sk, a to najneskôr do 14 dní po vzniku dôvodu k sťažnosti. Na sťažnosti zaslané po termíne a oznámené prostredníctvom telefónu sa neprihliada.

- Priebežné výsledky budú dostupné nepretržite podľa aktuálneho stavu hlasovania až do 22.02.2016. Posledných 7 dní pred ukončením hlasovania nebudú priebežné výsledky zverejňované. Celkové výsledky hlasovania budú zverejnené dňa 14.03.2016.