Domov   >  Kino
publikované: 14.05.2019 - 14:46  //  aktualizácia: 15.05.2019 - 08:31  //  zobrazené: 1991

Rozprávka o škaredých hračkách?

Rozprávka o škaredých hračkách? Kto to kedy videl??!!! 
Vy to môžete vidieť v našom kine už tento piatok! :)
A okrem toho vás čaká plno filmových  noviniek! Tento týždeň je naozaj z čoho vyberať!! 

 

FK: CHVILKY
15. 5. 2019 (streda) - 20:00


Anežka je mladá žena, ktorá si praje, aby vzťah s jej rodinou aj partnermi bol dobrý a kľudný, a to aj za tú cenu, že ona sama ustúpi a bude sa vyhýbať prípadným nedorozumeniam či sporom. Neuvedomuje si ale, že tento pomyselný pokoj je len pokojom pred búrkou, ktorá musí skôr či neskôr prísť. Film hovorí o základných situáciách, vzťahoch a emóciách, ktoré stretávajú každého z nás. Hovorí o láske, bolesti, oddanosti, ale tiež o nádeji, že šlovek dokáže svoje zranenia premeniť v silu.
Trailer k filmu:

 

JOHN WICK 3 - PARABELLUM
16., 19. 5. 2019 (štvrtok, nedeľa) - 20:00

V tretej časti tejto adrenalínovej akčnej série má super zabijak John Wick (Keanu Reeves) k smrti tak blízko, ako nikdy predtým. Na jeho hlavu bola vypísaná odmena 14 miliónov dolárov, čo zmobilizovalo armádu lovcov odmien. Potom, ako zabije člena tajného medzinárodného združenia nájomných vrahov, je John Wick exkomunikovaný a stane sa z neho štvanec na úteku. Elitní zabijaci z celého sveta sledujú každý jeho krok a sú pripravení okamžite využiť aj to najmenšie zaváhanie.
Trailer k filmu:

 

UGLY DOLLS
17., 18. 5. 2019 (piatok, sobota) - 17:30

Postavičky UglyDolls si žijú svoj bezstarostný život v mestečku Uglyville, kde je vítané všetko iné,zvláštne, a nikto nikoho neposudzuje podľa toho, ako vyzerá. Moxy však nie je spokojná, a preto nahovorí niekoľko svojich kamarátov, aby odišli z malého mesta a vydali sa hľadať „Veľký svet“, kde má každá hračka skutočného parťáka – ľudské dieťa. Objavia však niečo iné... Inštitút dokonalosti je zariadenie, v ktorom vychovávajú dokonalé hračky. Lenže vo väčšine prípadov je dokonalá iba fasáda, ktorá mnohých núti skrývať aj tie najmenšie chybičky krásy, ale vyhoveli prísnym kritériám. UglyDolls zrazu začínajú chápať, čo znamená byť odlišný, keď niekto túži byť milovaný. Nakoniec ale prídu na to, že nemusíte byť perfektní, aby ste boli úžasní, pretože najviac záleží na tom, kým naozaj ste.
Trailer k filmu:

 

BRIGHTBURN
17., 18. 5. 2019 (piatok,sobota) - 20:00

Nový horor pod producentskou záštitou Jamesa Gunna, režiséra Strážcov Galaxie.
Čo sa stane, keď dieťa z iného sveta pristane na Zemi, ale namiesto toho, aby sa stalo hrdinom, pretvorí svoje superschopnosti v zlovestné činy?
Trailer k filmu:

 

POKÉMON: DETEKTÍV PIKACHU
19. 5. 2019 (nedeľa) - 17:30

Vo vesmíre pokémonov. Tim Goodman je bývalý tréner Pokémonov a syn prominentného detektíva Harryho Goodmana. Keď jeho otec zmizne pri autonehode, príde Tim do mesta Ryme kde stretne detektíva Pikachu, ktorý bol Harryho bývalým Pokémonom. Tim je nejakým spôsobom schopný porozumieť tomuto pokémonovi a neochotne spolupracuje, aby našiel svojho otca Harryho a odhalil tajomstvo okolo jeho zmiznutia. Dynamické duo čoskoro objaví nečestné sprisahanie, ktoré predstavuje hrozbu pre vesmír pokemonov.
Trailer k filmu:

 

Veríme, že z našej ponuky ste si vybrali! 
Tešíme sa na vás!