Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 15.08.2019 - 13:28  //  aktualizácia: 15.08.2019 - 13:42  //  zobrazené: 2575

Roman zo Šale má doma ďalšie víťazstvo

Ako sme už avizovali pred niekoľkými týždňami, Šaľan Roman Kováč, ktorý je veľkým fanúšikom veteránov, si z Francúzska priniesol významné ocenenie za najkrajšie historické vozidlo. Pred pár dňami uspel znova.

Roman Kováč sa môže popýšiť historickými vozidlami, ktoré v sebe skrývajú veľký kus histórie. Vo Francúzsku uspel s bielym autíčkom a pred pár dňami prevetral i čierne historické vozidlo. V Lehniciach sa konal 3. ročník akcie Klubu historických vozidiel Žitný ostrov. Roman si z tohto podujatia odniesol rovno 4 víťazné poháre za opäť najkrajšie vozidlo. ,,Keď som videl tie všetky ostatné autá, povedal som si, idem preč, veď sú nádherné, nemám tu žiadnu šancu. Odísť som ale nevedel, lebo historické vozidlá boli tak uložené, že som sa odtiaľ nedostal. Nakoniec je dobre, že sa mi odtiaľ nepodarilo odísť,“ dodáva s úsmevom Roman.

Na tomto podujatí sa stretlo vyše 170 historických vozidiel, takže vybrať medzi nimi to najkrajšie, naozaj nebolo ľahké. ,,Bolo to úžasné podujatie. Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať organizátorom za účasť na tejto akcii a chcem sa poďakovať aj Hostincu u svätého Jána v Lehniciach. Bolo super,“ doplnil Roman.

Romana s jeho historickými “kráskami“ na kolesách, ste mali možnosť vidieť aj počas uplynulého týždňa na Galantských trhoch. Ďalšou Romanovou zastávkou bude 23. augusta 2019  mesto Našice v  Chorvátsku. Aj tu Romanovi želáme veľa úspechov a mnoho krásnych zážitkov. Tešia nás úspechy všetkých našich Šaľanov, či už v športe, kultúre alebo vo svojich záľubách.

Viac o Romanovom úspechu vo Francúzsku nájdete tu: https://sala.sk/clanok/uspech-salana-vo-francuzsku

 

(DH)