Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 02.05.2019 - 10:34  //  aktualizácia: 02.05.2019 - 12:49  //  zobrazené: 1846

Primátor sa poďakoval prezidentovi Samsungu

V minulosti sa šaliansky športovci tešili novej ozvučovacej technike, ktorú do mestskej športovej haly darovala spoločnosť Samsung. Hoci táto kórejská elektrotechnická spoločnosť sídli v Galante, aj so Šaľou udržuje úzku spoluprácu. Podporiť šport sa rozhodla týmto milým gestom. Primátor Šale sa za tento skutok rozhodol spoločnosti poďakovať. Využil to pri jednom z najdôležitejších zápasov šalianskych hádzanárov.

Na sviatok práce, v utorok, sa mestská športová hala zaplnila nielen množstvom fanúšikov, ale i pozvaných hostí, ktorí prišli podporiť mužský hádzanársky tím HKM Šaľa. Tí sa stretli s tímom z Považskej Bystrice na druhom semifinále play off Slovnaft Handball extraligy. Po prvom polčase primátor využil čas a verejne sa poďakoval prezidentovi spoločnosti Samsung, Kinamovi Lee. Primátor mesta Jozef Belický a miestny poslanec Peter Szalay, ktorý je zároveň viceprezidentom mužského hádzanárskeho klubu v Šali,  prezidenta spoločnosti prekvapili hádzanárskym dresom s jeho menom. Veríme, že tento malý darček prezidenta Samsungu potešil a Šaľa sa mu tak vryla nielen do pamäte ale aj do srdca.

Mestu už v minulosti Samsung vyjadril veľkú podporu a to napríklad veľkoplošnou obrazovkou, ktorá sa nachádza na mestskom úrade v Šali alebo monitormi do chránenej dielne, ktoré slúžia šalianskej mestskej polícii.

 

 

(dh)