Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 13.12.2016 - 14:13  //  aktualizácia: 13.12.2016 - 14:35  //  zobrazené: 2412

Primátor na predvianočných návštevách

Primátor mesta Šaľa Jozef Belický má v týchto dňoch príjemný program v duchu prichádzajúcich najkrajších sviatkov roka. Navštívil už niekoľko materských škôl, základných škôl a mestských organizácií v Šali.

Spolu s prednostkou mestského úradu Janou Nitrayovou sa primátor v pondelok 12. decembra zastavil na návšteve v školách a mestských organizáciách v Šali. Na riaditeľov a riaditeľky si vyhradil osobitný čas, aby spoločne zreprodukovali uplynulý rok a neformálne sa porozprávali o problémoch, ale predovšetkým mnohých radostiach. Dnes 12. decembra aj spolu s našim fotoaparátom v stretnutiach pokračoval. Zastavil sa na ZŠ P. Pázmaňa, kde ho privítal takmer celý učiteľský zbor, následne sa presunul do mestskej časti Veča. Na ZŠ J. Hollého nás zaujala krásna vianočná výzdoba v hlavnom vestibule budovy. Svoje návštevy dnes ukončil v Šali, kde ako poslednú navštívil MŠ Okružnú. Detičky v škôlke ho príjemne prekvapili a privítali milým speváckym vystúpením. Na záver stretnutia každému srdečne poprial šťastné a príjemné sviatky. V piatok 16. decembra jeho program pokračuje, na pláne má napríklad návštevu ZŠ s MŠ na Bernolákovej ul.

Primátor Jozef Belický tak získal ďalšie dôležité informácie o chode škôl a organizácií a neformálne sa porozprával o nadchádzajúcich možnostiach a prípadných zmenách. Takéto návštevy pokladá náš primátor za dôležité a to nielen v čase blížiacich sa vianočných sviatkov.

(alx)

 

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

  • Základná škola Petra Pázmáňa s VJM
  • MŠ Hollého, Veča
  • ZŠ J. Hollého
  • MŠ 8. mája
  • ZŠ a MŠ J. Murgaša
  • MŠ Okružná