Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 10.11.2018 - 22:00  //  aktualizácia: 10.11.2018 - 22:29  //  zobrazené: 3312

Primátor má čo ponúknuť aj na ďalšie obdobie

Hoci o primátora mesta Šaľa bolo rozhodnuté už 10. septembra, volebný deň bol pre Jozefa Belického sviatočný. Svoj hlas prišiel odovzdať do jednej z večianskych okrskov so svojou manželkou Darinou Belickou. Pred volebnou miestnosťou ho už čakali médiá. Prezradil, čo ponúka obyvateľom mesta na ďalšie volebné obdobie.

V predchádzajúcich voľbách sľúbil Jozef Belický nájomné byty, cyklotrasu do Dusla a docieliť, aby Nitriansky kraj investoval do zveľadenia polikliniky. Z toho, že na post primátora kandidoval sám, bol prekvapený. „Dostal som veľa podporných hlasov, komentárov na sociálnych sieťach, ale aj osobne. Veľmi sa tomu teším a urobím všetko preto, aby som ich nadšenie pre budúci rozvoj mesta nesklamal,“ vyjadril sa. Má radosť z toho, že sa dokončia ďalšie rozbehnuté projekty, ako je rekonštrukcia Spoločenského domu vo Veči, rekonštrukcia cesty na Hornej ulici a ďalšie významné projekty. Obyvateľom predostrel plány na ďalšie volebné obdobie. „Začneme sa veľmi intenzívne zaoberať športovo-oddychovým areálom, teda kúpaliskom a zimným štadiónom. Budeme sa starať o to, aby sme získali prostriedky na obnovu Kultúrneho domu v Šali, ktorý to už naozaj potrebuje. Začneme pripravovať plán väčšej opravy miestnych ciest a chodníkov,“ spresnil svoje vízie staronový primátor Šale Jozef Belický.

Napriek tomu, že protikandidáta vo voľbách nemal, tento deň považuje za výnimočný. „Mal som bohatý program. Otváral som ráno majstrovstvá Slovenska v karate v športovej hale a potom 10. ročník šípkarskeho turnaja nepočujúcich. Potom sme mali posledný futbalový zápas tejto sezóny. Večer samozrejme budem na úrade očakávať predbežné výsledky. Mám sviatočný deň, ako každé voľby,“ dodal.

Predvolebnú kampaň kandidátov na poslancov hodnotí ako pokojnú. „Nikto z kandidátov nešiel do kampane s tým, že chcem bojovať a „ja vám ukážem“. Mám pocit, že každý chce dobre a to pokladám za obrovské pozitívum,“ uzavrel primátor.

 

(ek)