Domov   >  Kino
publikované: 27.12.2018 - 09:20  //  aktualizácia: 27.12.2018 - 10:03  //  zobrazené: 1587

Príďte medzi sviatkami do kina!

Vianoce sú za nami, darčeky rozbalené, šalát dojedený a tak je čas zdvihnúť sa z gauča a ísť napríklad aj do kina! :)
A ak by ste náhodou nevedeli, aké filmy premietame, tu je naša ponuka:
 

SPIDER - MAN: PARALELNÉ SVETY
27. 12. 2018 - 17:30 (slovenský dabing)
28. 12. 2018 - 17:30 (slovenské titulky)

Kreatívne duo Phil Lord a Chris Miller (LEGO Movie, 21 Jump Street) ukáže Spider-Mana v novom svetle, s použitím jedinečnej technológie animácie. 
Nosiť modro-červenú masku nikdy nebolo nebezpečnejšie! Po tom, čo tínedžera Milesa Moralesa pohryzne rádioaktívny pavúk, musí sa naučiť, ako sa stať Spider-Manom. Pomôže mu v tom Peter Parker a ďalší pavúčí hrdinovia, ktorých diabolský Kingpin preniesol z iných dimenzií. Podarí sa im Kingpina zastaviť skôr, než Brooklyn zhltne čierna diera?
Trailer k filmu:

 

VDOVY
27. 12. 2018 (štvrtok) - 20:00


Oscarový režisér Steve McQueen predstavuje intenzívny, moderný thriller odohrávajúci sa na pozadí kriminality, vášne a korupcie. Vdovy sú príbehom štyroch žien, ktoré nemajú nič spoločné, len s výnimkou dlhov, ktoré im zostali z trestnej činnosti ich mŕtvych manželov.
Trailer k filmu:
 

 

CREED II
28. 12. 2018 (piatok) - 20:00

Adonis Creed (Michael B. Jordan) bojuje – so životom i sám sa so sebou. Snaží sa zo všetkých síl, aby sa venoval svojim najbližším a zároveň nezanedbával prípravu na dôležitý súboj v ringu. Čaká ho silný súper, ktorého meno sa navyše spája s dávnym nešťastím v jeho rodine, a blížiaci sa zápas bude preto nielen náročný, ale i veľmi osobný. Spolu s Rockym (Sylvester Stallone) po svojom boku sa Adonis pokúsi naplniť dávny odkaz a získať odpoveď na otázku, za čo sa oplatí bojovať. CREED II je filmom o návrate, ktorý oživí spomienky a znovu pripomenie, čo robí šampióna šampiónom. Posolstvo znie jasne – nezáleží na tom, ako ďaleko vo svojom živote zájdeš, tvoja minulosť a tvoja rodina bude vždy s tebou.
Trailer k filmu:

 

SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ: KRAJINA ZRKADIEL
29., 30. 12. 2018 (sobota, nedeľa) - 16:00

V ďalšom pokračovaní populárnej animovanej série sa stretne svet kúziel a kúzelníkov s kráľom Haraldom, ktorý sa rozhodne zbaviť svet všetkej mágie a kúziel. Dokáže mu v tom niekto zabrániť ? Našťastie je tu odvážna Gerda a po jej boku prekvapivo aj Snehová kráľovná, s ktorou Gerda doteraz nemala najlepšie skúsenosti. Mocný kráľ Harald stratil takmer celú rodinu kvôli kúzlam Snehovej kráľovnej, a tak začne hľadať cestu, ako by mohol zničiť mágiu na celom svete. Pomocou úskoku sa mu podarí uväzniť všetkých kúzelníkov v krajine zrkadiel. Jediným, kto ho môže zastaviť, oslobodiť zajatcov a udržať rozprávkové kúzla v našom svete, je Gerda. Jej najväčšou silou totiž nie je mágia, ale viera v silu priateľstva. Vo svojom novom dobrodružstve sa Gerda bude opäť môcť spoľahnúť na pomoc trollov a ich kráľa Arroga a tiež aj na pomoc statočného chlapca Rollana. Podporí ju aj partia pirátov, v ktorej nemôže chýbať jej kamarátka Alfida. A nečakanú pomoc Gerda nájde aj na strane svojho protivníka. Haraldov syn, princ Anders, totiž skrýva nečakané tajomstvo, ktorým svojho otecka určite nepoteší.
Trailer k filmu:

 

BUMBLEBEE
29., 30. 12. 2018 (sobota, nedeľa) - 18:00

Charlie je čerstvých 18 a k narodeninám dostane od majiteľa autoservisu, kam chodila pomáhať, omláteného žltého Chrobáka. Nie je to hocijaký Chrobák, ale Transformer Bumblebee, ktorý sa v zapadnutom kalifornskom mestečku ukrýval pred svetom.
Trailer k filmu:

 

ROBIN HOOD
29. 12. 2018 (sobota) - 20:00

Robin Hood, bojovník a hrdina všetkých chudobných (Taron Egerton), rozpúta vzburu proti zákernej a skorumpovanej anglickej korune v novom akčnom spracovaní.
Trailer k filmu:

 

AQUAMAN
30. 12. 2018 (nedeľa) - 20:00

Filmový príbeh o populárnom superhrdinovi zo stajne DC Comics odhaľuje pôvod Arthura Curryho (Jason Momoa – Hra o tróny), napoly človeka, napoly obyvateľa bájnej Atlantídy, kterého jeho životná cesta prinúti čeliť pravde nielen o tom, kým v skutočnosti je, ale zároveň preverí, či je hodný stať sa tým, pre čo bol zrodený…kráľom.
Trailer k filmu:

 

Viac info o vstupenkách nájdete na: http://www.kino.sala.sk/