Domov   >  Kino
publikované: 18.06.2019 - 09:06  //  aktualizácia: 19.06.2019 - 13:18  //  zobrazené: 2104

Prichádzajú maznáčikovia!

Tento týždeň prichádza do kina rozprávka, na ktorú čaká nejedno dieťa (a povedzme si úprimne, možno aj rodič). Prichádza Tajný život maznáčikov 2!!
Ale nemusíte sa báť, nebude to tento týždeň len o deťoch. Na svoje si prídu milovníci slovenských filmov, akčných filmov, ale aj komédií a bude aj klasický "psíčkarský doják" Psia duša 2 a na záver týždňa do kina opäť zavíta sériový vrah Ted Bundy!

 

UZLY A POMARANČE
19. 6. 2019 - 20:00

Uzly a pomaranče sú príbehom o prvej láske voňajúcej po pomarančoch, nesmelých dotykoch, chlapčenských súbojoch o česť a hlavne o koňoch. Scenár vychádza z knižnej predlohy renomovanej autorky pre mládež, Ivy Procházkovej. Zachytáva život pätnásťročného Dareka, ktorému sa po smrti matky všetko obrátilo naopak. V jeho živote sa však objavia kone, ktorého ho sprevádzajú nielen počas krásneho obdobia zamilovanosti ale dovedú ho až na prah dospelosti.
Trailer k filmu:

 

PODFUKÁRKY
20. 6. 2019 - 20:00

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú hrdinky komédie PODFUKÁRKY. Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze...veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia?
Trailer k filmu:

 

TAJNÝ ŽIVOT MAZNÁČIKOV 2
21. 6. 2019 - 17:30

Teriér Max sa horko ťažko vyrovnal so skutočnosťou, že nie je jediným obľúbencom svojej paničky Katie, a už sú na obzore ďalšie nečakané zmeny. Najskôr sa k nim nasťahoval ten chlap. Potom Katie začala priberať a na nejaký čas odišla. Keď sa vrátila, priviezla so sebou nejaké malé dieťa. Keďže bolo totálne bezbranné a neschopné, začal ho Max na každom kroku strážiť a chrániť. Z neustálych starostí si vytvoril nervový tik, na ktorý
veterinár Maxovi naordinoval pobyt na dedine. Veľká chyba! Pobyt v prírode znamená pre každé mestské zviera doslova peklo, spôsobované nepriateľskými dedinskými zvieratami.
Ani Maxovi kamaráti z prvého dielu nezažívajú najlepšie časy. Jeho psia láska Gidžetka dostane na stráženie Maxovu najobľúbenejšiu hračku, ktorá nedopatrení skončí v byte plnom zúrivých mačiek. Gidžetka prestrojená za mačku musí zahájiť záchrannú akciu. Panička bieleho králika Snowballa sa zase našla v superhrdinoch. Oblieka ho do
smiešnych oblečkov. To by Snowballovi až tak nevadilo, keby za ním kvôli jeho superhrdinskej povesti neprišla fenka Daisy a nepožiadala ho o pomoc s misiou, na ktorú
prezlečený králik za superhrdinu nemôže stačiť. Ak majú obstáť, musí sa Max, Gidžetka a Snowball postaviť svojim vlastným strachom a obavám. V prvom rade ale zažijú kopec psej, mačacej, škrečkovskej a vtáčej zábavy v príbehu, po ktorom sa už nikdy na svojich chlpatých parťákov nebudete pozerať rovnakými očami.
Trailer k filmu:

 

MUŽI V ČIERNOM: GLOBÁLNA HROZBA
21. 6. 2019 - 20:00 (ČD)
22. 6. 2019 - 20:00 (ST)

Muži v čiernom od nepamäti chránia našu Zem pred vesmírnou háveďou. V novom dobrodružstve však stoja proti hrozbe, s akou sa ešte nestretli: zradcovi v ich vlastných radoch.
Trailer k filmu:

 

PSIA DUŠA 2
22., 23. 6. 2019 - 17:30

PSIA DUŠA 2 je voľné pokračovanie úspešného filmu o vernom psom kamarátovi, ktorý nakoniec nájde svojho strateného pána. Bailey je dobrý pes. Má za sebou niekoľko rušných a pohnutých životov, ale svoju misiu splnil a teraz si spokojne žije u svojej rodiny. Až kým sa neobjaví nový prírastok – malá Clarity, ktorá bude tiež čoskoro potrebovať svojho verného štvornohého ochrancu. A Bailey svojmu pánovi sľúbi, že sa o ňu postará. Podmanivý príbeh nádeje, bezhraničnej oddanosti a najmä lásky chytí za srdce nielen majiteľov domácich miláčikov.
Trailer k filmu:

 

TED BUNDY: DIABOL S ĽUDSKOU TVÁROU
23. 6. 2019 - 20:00

Prekvapivým rozprávačom strhujúceho filmu je Bundyho priateľka, ktorá s ním v čase vrážd žila pod jednou strechou a o jeho hrôzostrašnej činnosti nemala ani potuchy. Až postupne zisťuje, že muž, s ktorým viedla láskyplný rodinný život, je jedným z najhľadanejších a najväčších monštier Ameriky. Príbeh Teda Bundyho je strašný a v mnohých ohľadoch fascinujúci aj dnes, štyridsať rokov potom, čo Amerika sedela prilepená k obrazovkám a sledovala s ním súdny proces. Bundy spáchal minimálne tridsať vrážd mladých žien. Všetky omráčil, brutálne uškrtil a znásilnil, často posmrtne. Jeho krvavý koníček budil hrôzu, napriek tomu sa počas procesu, ale aj po ňom stal miláčikom mnohých žien a dievčat. Nebol to žiadny odporný čudák a hnusný vrah. Ted Bundy bol očarujúci, vzdelaný a inteligentný krásavec. Vďaka svojmu šarmu sa vždy ľahko zoznámil a odviedol svoju obeť bez problémov z verejného baru niekam preč, kde mohli byť sami. Dvakrát utiekol z väzenia, akúkoľvek vinu vyše desať rokov popieral a veril, že svojím odzbrojujúcim úsmevom a osobným kúzlom si vedľa zástupu zamilovaných žien nakoniec nakloní aj porotu.
Trailer k filmu:

Tešíme sa na vás!