Domov   >  Kino
publikované: 28.10.2019 - 10:49  //  aktualizácia: 28.10.2019 - 14:38  //  zobrazené: 2302

Prichádza Terminátor!

Tento týždeň do nášho kina zavítajú mnohí. Spomeňme Poslednú aristokratku, Snežného chlapca, Rodinu Addamsovcov, Sirotu Brooklyn a v neposlednom rade Terminátora!!! 
A v štvrtok prídu do slovenských kín Amnestie! Využite premiérový termín, lebo v našom kine sa budú najbližšie premietať až 17. novembra!

POSLEDNÁ ARISTOKRATKA
30. 10. 2019 - 20:00

Nová česká komedie od režiséra snímků Ženy v pokušení a Tátova volha.
Film sa odohráva v jeseni v roku 1996-1997, kedy je Františkovi Kostkovi, vďaka svojim šľachtickým predkom, navrátený zámok Kostka, ktorý bol v reštitúcii. Rodený Newyorčan Frank s dcérou Máriou a temperamentnou ale srdečnou ženou Vivien podniknú na tento novonadobudnutý zámok Kostka výlet. Ich predstavy o zámku a Čechách, kde nikdy neboli, sú tak idealizované a romantické, že už samotný stret s českou realitou prinesie veľa zábavných situácií.
Trailer k filmu:

 

AMNESTIE
31. 10. 2019 - 20:00

Film AMNESTIE sa okrem príbehu troch rodín zasiahnutých komunistickou perzekúciou, venuje aj vzbure väzňov v Leopoldove, ktorá si vyžiadala vojenský zákrok. Vzbure predchádzali široké amnestie Václava Havla, ktoré udelil v januári 1990, len pár dní po svojom zvolení za československého prezidenta. Snímka vzniká v dielni produkčnej spoločnosti Azyl Production v koprodukcii s RTVS, HomeMedia Production a českou produkčnou spoločnosťou Endorfilm. Predlohou k filmu bola kniha Radovana Dunaja Amnestia, ktorá rozpútala peklo. Režisérom snímky je Jonáš Karásek v spolupráci s kameramanom Tomášom Juríčkom a producentom, scenáristom Marošom Hečkom. Táto trojica je vo filmovom prostredí známa okrem mnohých sólových projektov aj vďaka úspešnému filmu Kandidát.
Trailer k filmu:

 

SNEŽNÝ CHLAPEC
2., 3. 11. 2019 - 16:00

Keď jedno obyčajné dievča nájde na streche svojho domu vystrašeného mladého Yettiho a rozhodne sa, že mu pomôže nájsť cestu domov do Himalájí, netuší, že ju čaká neuveriteľná cesta plná dobrodružstva, čarov a nezabudnuteľných zážitkov.
Trailer k filmu:

 

RODINA ADDAMSOVCOV
2., 3. 11. 2019 - 18:00

Myslíte si, že vaša rodina je čudná?
Každá rodina je trochu iná, ale rodina Addamsovcov je úplne divná. Sú strašidelní. Sú šialení. A sťahujú sa do nového domova. Veľká zábava začína.
Trailer k filmu:

 

TERMINÁTOR: TEMNÝ OSUD
2. 11. 2019 - 20:00

Po dni zúčtovania prichádza nový deň.
Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger sa vracajú vo svojich ikonických úlohách.
Trailer k filmu:

 

SIROTA BROOKLYN
3. 11. 2019 - 20:00

Skvelý Edward Norton, ktorý režíroval, napísal, ale aj produkoval film Sirota Brooklyn, si v ňom zahrá aj hlavnú postavu - osamelého súkromného detektíva s Tourettovým syndrómom. Ten sa pokúša objasniť vraždu svojho mentora a jediného priateľa Franka Minnu (Bruce Willis) len za pomoci nejasných stôp a svojej jedinečnej pamäte. Postupne odkrýva prísne strážené tajomstvá, ktoré udržujú osud mesta New York v päťdesiatych rokoch v rovnováhe. Pri pátraní sa dostáva do kontaktu s násilníkmi, korupciou a najnebezpečnejším človekom v meste, len aby sa dopátral k pravde a zachránil ženu, na ktorej mu záleží.
Trailer k filmu:

Viac informácií o aktuálnom programe a vstupenkách nájdete na www.kino.sala.sk
Tešíme sa na vás!