Domov   >  Kino
publikované: 09.12.2019 - 13:30  //  aktualizácia: 09.12.2019 - 13:45  //  zobrazené: 2764

Prichádza Jumanji!

Čaká nás mimoriadne žánrovo rôznorodý filmový týždeň! Môžeme sa tešiť na horor, kultové Jumanji, novú aj starú rozprávku, skvelú slovenskú romantickú komédiu a aj na (vraj) najnechutnejší film tohto roka! 
Vyberte si z našej ponuky a my vás radi v našom kine uvidíme! 

 

U ZLATEJ RUKAVIČKY
11. 12. 2019 – 20:00

Nekompromisný portrét zvráteného psychopatického násilníka ovládaného nenávisťou k ženám, sexuálnou nenásytnosťou. Zároveň sociálna štúdia o odvrátenej strane vtedajšieho ekonomického zázraku v Nemecku, kde jednotlivci zmietaní vojenským a povojenským chaosom trpeli úplným nedostatkom sebadôvery.
Trailer k filmu:

 

JUMANJI: ĎALŠÍ LEVEL
12., 15. 12. 2019 – 20:00

Obľúbené herecké kvarteto Dwayne “The Rock” Johnson, Jack Black, Karen Gillan a Kevin Hart je späť! Vo vianočnej novinke sa Martha, Bethany a Fridge vracajú do hry nájsť Spencera po tom, čo záhadne zmizol. Zisťujú však, že hra sa zmenila a prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie ako predtým. Pretože Jumanji viac nie je len džungľa, ale aj horúce púšte či zasnežené pohoria s novými, nebezpečnými nástrahami…
Trailer k filmu:

 

ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO  2
14. 12. 209 – 16:00

Elsa, Anna, Olaf, Kristoff a Sven v dlhoočakávanom pokračovaní úspešnej animovanej komédie štúdia Disney. Prečo sa Elsa narodila s magickými schopnosťami? Odpoveď na túto otázku ju láka, zároveň však ohrozuje jej kráľovstvo. Spolu s Annou, Kristoffom, Olafom a Svenom sa vydávajú na pozoruhodnú a nebezpečnú cestu. Vo filme Ľadové kráľovstvo sa Elza obávala, či jej schopnosti nie sú pre svet príliš mocné a nebezpečné. V Ľadovom kráľovstve 2 musí dúfať, že sú dostatočné...
Trailer k filmu:

 

SEXI JEXI
14. 12. 2019 – 18:00

Phil je závislý – od svojho mobilného telefónu. Nemá žiadnych kamarátov, osobný život ani žiadnu priateľku. Ale jeho status na Facebooku sa čoskoro zmení. Keď mu odíde starý telefón, kúpi si novší model s neočakávanou funkciou JEXI. Je to životná koučka a virtuálna asistentka v jednom. S jej pomocou si konečne začne užívať život a jeho závislosť na mobile postupne slabne. Lenže umelá inteligencia začne zrazu žiarliť a rozhodne sa svojmu majiteľovi poriadne komplikovať jeho milostný život...
Trailer k filmu:

 

ČIERNE VIANOCE
14. 12. 2019 – 20:00

Úchylný zabijak si vybral vianočné prázdniny ako ideálne obdobie pre vraždenie vysokoškolských študentiek. Avšak emancipačné tendencie nie je možné zastaviť a tak študentky nemajú chuť uspokojiť sa s rolami bezbranných obetí a rozhodnú sa vrátiť úder.
Trailer k filmu:

 

TROLL: PRÍBEH O CHVOSTE
15. 12. 2019 – 16:00

Tvorcovia obľúbeného Shreka a postavičiek z Madagaskaru prichádzajú s novou rozprávkou – Troll: Príbeh o chvoste. Pokojné spolunažívanie v trollskej dedinke je narušené, keď odporný Grimmer premení trollského kráľa Groma na kameň a jeho chvost ukryje v temnom lese. Podľa starodávneho proroctva je jediným trollom, ktorý môže všetko napraviť, jeho syn, princ Trym. Má na to však len 3 dni! Preto sa spolu s kamarátmi vydá na divokú a nebezpečnú výpravu, aby zachránil svojho otca, získal jeho chvost späť a navrátil do kráľovstva pokoj a harmóniu.
Trailer k filmu:

 

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK
15. 12. 2019 – 18:00

Vianočná romantická komédia v réžii Jakuba Kronera s výnimočným hereckým obsadením, natočená v zimnom prostredí Vysokých Tatier. Scenár filmu sa začína pár dní pred Vianocami a končí na Nový rok a cez množstvo komických, ale i romantických situácií ukazuje, že láska má veľa podôb, ale nakoniec si každého nájde.
Trailer k filmu:


 

Viac informácií o programe a vstupenkách nájdete na http://www.kino.sala.sk.
Tešíme sa na vás!