Domov   >  Kino
publikované: 19.07.2024 - 11:20  //  aktualizácia: 19.07.2024 - 11:40  //  zobrazené: 713

Premietanie cez víkend (19.7.-21.7.2024)

Víkendové premietanie

 

Piatok 13:30 a 18:00, Sobota 18:00 Ja, Zloduch 4

Žáner: Animák

Strach

Najslávnejší animovaný zloduch sa vracia! Vo štvrtom pokračovaní série Ja, zloduch, sa bývalý majster zločinu, dnes elitný člen Proti-zlodušskej musí postaviť dlhoročnému nepriateľovi, ktorý utiekol a zároveň zvládnuť a ochrániť rozrastajúcu sa rodinu. (Cinemart)

 

Piatok, sobota 20:00 Kavej

Žáner: Komédia

Násilie

Vulgarizmy

Film Kavej s humorom rozpráva príbeh o tom, ako si možno sami občas komplikujeme život a nevnímame to, čo má skutočnú hodnotu. Je o láske, priateľstve a rodine. Dve kamarátky Veronika ( Jana Kovalčiková ) a Klára ( Anna Jakab Rakovská ) počas svojho pobytu doma zažijú rodinné a priateľské stretnutia plné situácií, ktoré ich životy otočia naruby. Počas troch svadieb a jedného pohrebu sa toho dokáže udiať naozaj veľa. Podarí sa im nájsť popri všetkých zážitkoch lásku, šťastie, a svoje miesto pre život?  (Continental film)

 

Nedeľa 18:00 V hlave 2

Žáner: Animovaný

Pokračovanie mimoriadne obľúbeného a úspešného animovaného rodinného filmu V HLAVE od študiá Disney a Pixar “VHLAVE 2” sa vracia opäť do mysle tentokrát už čerstvej tínedžerky Riley a to práve v čase, keď ústredie prechádza náhlou demoláciou, aby uvoľnilo miesto pre niečo úplne nečakané. Film V hlave 2 prináša Veľké zmeny – Nové Emócie! Radosť, Smútok, Hnev, Strach a Znechutenie, ktoré podľa všetkého dlho úspešne fungovali, si nie sú isté, ako sa majú cítiť, keď sa objaví Úzkosť. A zdá sa, že nie je sama. (Cinemart)

 

Nedeľa 20:00 Twisters

Žáner: Thriller, Akcia, Dobrodružný

Strach

Keď búrková sezóna naberá na intenzite, stretnú sa cesty bývalej lovkyne búrok Kate Cooperovej, ktorá sa vracia do terénu po zničujúcom zážitku, a ľahkovážnej hviezdy sociálnych sietí Tylera Owensa. V Údolí tornád sa rozpútajú strašidelné javy, aké dovtedy nikto nevidel. Dvojica a ich konkurenčné tímy sa ocitnú priamo v ceste viacerých búrkových systémov zbiehajúcich sa nad centrálnou Oklahomou, kde budú musieť riskovať vlastné životy vo vťahujúcich víroch tornád a medzi poletujúcimi troskami. (Continental film )

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/