Domov   >  Kino
publikované: 04.02.2020 - 09:57  //  aktualizácia: 04.02.2020 - 11:35  //  zobrazené: 2247

Prázdninové premietanie

Počas jarných prázdnin väčšina rodičov rozmýšľa, ako vyplniť deťom čas. 
My sme sa rozhodli ponúknuť im program v našom kine a ešte aj za zvýhodnené vstupné! 

 

HĽADÁ SA YETI
17. 2. 2020 (pondelok) - 10:00 hod. - vstupné: 2,50€

Predstavujeme vám pána Spojku! Výška 2 metre a 40 centimetrov, hustá srsť, váha 280 kilogramov – ale nedajte sa oklamať jeho vzhľadom....je neuveriteľne milý a srší vtipom. Všetci diváci, ktorí prídu do kina na film HĽADÁ SA YETI si ho zamilujú. Jeho dobrodružstvo začína vo chvíli, keď sa unavený z večnej samoty uprostred divočiny rozhodne napísať list nebojácnemu prieskumníkovi sirovi Lionelovi Frostovi. Prosí ho v ňom, aby mu pomohol nájsť vzdialených súkmeňovcov, ktorí žijú v tajomnom údolí Šangri-La. Sir Lionel dlho neváha a zorganizuje výpravu, ku ktorej sa pridá aj jeho dávna priateľka Adelina Fortnightová. Odvážne trio smeruje na druhý koniec sveta, aby pomohli novému priateľovi a zistili, že rodina sa dá nájsť aj na tých najneočakávanejších miestach.
Trailer k filmu:
 

 

RODINA ADDAMSOVCOV
19. 2. 2020 (streda) - 10:00 hod. - vstupné: 2,50€

Každá rodina je trochu iná, ale rodina Addamsovcov je úplne divná. Sú strašidelní. Sú šialení. A sťahujú sa do nového domova. Veľká zábava začína.
Trailer k filmu:

 

ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO 2
21. 2. 2020 (piatok) - 10:00 hod. - vstupné: 3€

Elsa, Anna, Olaf, Kristoff a Sven v dlhoočakávanom pokračovaní úspešnej animovanej komédie štúdia Disney. Prečo sa Elsa narodila s magickými schopnosťami? Odpoveď na túto otázku ju láka, zároveň však ohrozuje jej kráľovstvo. Spolu s Annou, Kristoffom, Olafom a Svenom sa vydávajú na pozoruhodnú a nebezpečnú cestu. Vo filme Ľadové kráľovstvo sa Elza obávala, či jej schopnosti nie sú pre svet príliš mocné a nebezpečné. V Ľadovom kráľovstve 2 musí dúfať, že sú dostatočné...
Trailer k filmu:

 

Veríme, že si vy a vaše deti z našej ponuky vyberiete! A pokojne prídite aj viackrát, budeme radi! 
Všetky informácie o vstupenkách a programe nájdete aj na http://www.kino.sala.sk. Tešíme sa na vás!