Domov   >  Kino
publikované: 15.07.2019 - 10:00  //  aktualizácia: 15.07.2019 - 10:08  //  zobrazené: 1888

Prázdninové kino pre deti

Počas letných prázdnin sa okrem klasického premietania večer v kine a víkendového premietania na amfiku uskutoční aj tzv. "Prázdninové kino pre deti". Bude sa premietať päťkrát. Bude sa premietať v piatky poobede a bude sa premietať za symbolické vstupné! A aký bude program? Čítajte a pozerajte: 
 

AKO SI VYCVIČIŤ DRAKA 3 (vstupné: 2€)
12. 7. 2019 - 13:30

Mladý Viking Štikút a drak Bezzubý sa vracajú v pokračovaní úspešnej dobrodružnej animovanej série Ako si vycvičiť draka. Spoločne budú hľadať Skrytý svet, jedinú nádej na záchranu ľudskodračieho spoločenstva.
Trailer k filmu:

 

 

LEGO® príbeh 2 (vstupné: 2€)

19. 7. 2019 - 13:30 

 

Po úspechu filmu Lego príbeh®, ktorý položil základnú kocku nového fenoménu, sa opäť stretneme s hrdinami z mestečka Brickburg. V novom akčnom dobrodružstve sa obyvatelia pustia do boja za záchranu svojho milovaného domova. Uplynulo takmer 5 rokov, odkedy bolo „všetko super“, a teraz musia čeliť novej obrovskej hrozbe, nájazdníkom z LEGO DUPLO®, ktorí ničia všetko rýchlejšie, ako to stíhajú obyvatelia znova vystavať. V snahe poraziť nepriateľov a nanovo vyskladať harmóniu v Lego svete sa Emmet, Lucy, Batman a ich priatelia vydajú do vzdialených a neprebádaných galaxií. Na spoločnej ceste otestujú svoju odvahu, kreativitu, majstrovské staviteľské schopnosti a v neposlednom rade odhalia, akí sú v skutočnosti výnimoční.
Trailer k filmu:

 

 

 

ČAROVNÝ PARK (vstupné: 2€)

2. 8. 2019 - 13:30

 

Šikovné dievčatko June postavila ten najúžasnejší zábavný park na svete. Vo svojej fantázii. Ale čo ak takýto raj atrakcií naozaj existuje? Čarovný park je animák plný adrenalínu, ktorý otvára brány deťom, ktoré sa neboja snívať.
Trailer k filmu

 

 

 

POKÉMON: DETEKTÍV PIKACHU (vstupné: 2,50€)

9. 8. 2019 - 13:30

 

Tim Goodman je bývalý tréner Pokémonov a syn prominentného detektíva Harryho Goodmana. Keď jeho otec zmizne pri autonehode, príde Tim do mesta Ryme kde stretne detektíva Pikachu, ktorý bol Harryho bývalým Pokémonom. Tim je nejakým spôsobom schopný porozumieť tomuto pokémonovi a neochotne spolupracuje, aby našiel svojho otca Harryho a odhalil tajomstvo okolo jeho zmiznutia. Dynamické duo čoskoro objaví nečestné sprisahanie, ktoré predstavuje hrozbu pre vesmír pokemonov.
Trailer k filmu:

 

 

 

PRINC KRASOŇ (vstupné: 2,50€)

23. 8. 2019 - 14:00

 

Čo majú spoločné Snehulienka, Šípková Ruženka či Popoluška? Všetky sú zaľúbené do Princa Krasoňa. Ešte keď bol malý chlapček, zlomyseľne ho zakliala zlá kráľovná. Odvtedy sa do neho každé dievča v kráľovstve beznádejne zaľúbi. Aby prelomil kliatbu a našiel pravú lásku, vydá sa na dobrodružnú cestu. Spoločnosť mu robí neznámy cudzinec Lenny o ktorom ani netuší, že to v skutočnosti dievča Lenore, prezlečené za chlapca a jediné dievča v krajine na ktorú kliatba neplatí. Rozprávka od tvorcov Shrek prinesie vtipný príbeh pre celú rodinu o odvážnych a správnych rozhodnutiach či pravej láske...
Trailer k filmu:

 

Tešíme sa na vás!