Domov   >  Kino
publikované: 07.09.2022 - 08:54  //  aktualizácia: 07.09.2022 - 09:03  //  zobrazené: 1226

Pozvánka do pekla

Aktuálne tento víkend

Piatok a nedeľa 17:30 Labky v akcii

Hank je malý pes, ktorý má veľký sen – stať sa samurajom. Vydá sa na cestu za známym majstrom do mesta Kakamucho, ktorého obyvatelia ho ale nevítajú s nadšením. Sú to totiž všetko mačky. V snahe aspoň trochu sa im zapáčiť, nechtiac sa stane súčasťou nekalej hry istého malého zloducha, ktorý má v pláne získať absolútnu moc nad svetom...teda zatiaľ aspoň Kakamuchom. Našťastie pre Hanka mu osud prihrá do cesty veľkého samuraja Jimba a malé divoké mačiatko Emiko, ktorí sa postavia na jeho stranu. Táto nesúrodá trojica sa dá dokopy, aby prekonali všetky prekážky, spoznali silu priateľstva a oslobodili svoje mesto. (zdroj: Forum film)

 

Piatok 20:00 Jan Žižka

Film inšpirovaný skutočným príbehom jedného z najväčších vojvodcov svojej doby, nikdy neporazeným Jánom Žižkom z Trocnova, ktorý sa stal vďaka svojim činom legendou. (zdroj: Magicbox)

 

Sobota 17:30 Thor: Láska a hrom 

Thor (Chris Hemsworth) sa nachádza na svojej najťažšej životnej ceste – nájdenie vnútorného mieru. Jeho cestu za odpočinkom však preruší galaktický zabijak Gorr the God Butcher (Christian Bale), ktorý sa usiluje o zánik bohov. Thor požiada Valkýru (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svoju ex-priateľkinu Jane Foster (Natalie Portman), ktorá ovláda mocné kladivo Mjolnir rovnako ako mocný Thor. Spoločne sa vydávajú na vesmírne dobrodružstvá, aby odhalili tajomstvo Gorra a zastavili ho skôr ako bude neskoro. (zdroj: Cinemart)

 

Sobota a nedeľa 20:00 Pozvánka do pekla

Po smrti svojej matky a bez príbuzných podstúpi Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objaví dlho strateného bratranca, o ktorého existencii nemala tušenie. Jej novo nájdená rodina ju pozve na okázalú svadbu na anglickom vidieku, kde sa najprv nechá zviesť zvodným aristokratickým hostiteľom. Keď však odhalia zvrátené tajomstvá v histórii svojej rodiny a znepokojujúce úmysly skrývajúce sa za ich hriešnou štedrosťou, premení sa jej návšteva na nočnú moru a boj o prežitie. (zdroj: ITA film)

 

Vstupenky na filmy si môžete zakúpiť aj online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/