Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 20.06.2019 - 20:34  //  aktualizácia: 20.06.2019 - 20:50  //  zobrazené: 1179

Pozor na obmedzenia počas Šalianskeho jarmoku

Na pešej zóne v Šali už vyrástlo pódium, na ktorom sa predstavia nielen domáce talenty ale i súbory z našich partnerských miest. Šaliansky jarmok opäť po roku prekvapí svojim zaujímavým programom. V piatok sa je načo tešiť už od 14:30 hod. až do neskorých večerných hodín. Pešia zóna sa pomaly začala napĺňať aj stánkami, avšak väčšinu očakávame v piatok ráno. Stĺpy verejného osvetlenia pred Mestským úradom a na záchytnom parkovisku zdobia závesné kvetináče.

Pripraviť sa ale musíme aj na obmedzenia. V tejto chvíli by už mala byť uzavretá Hlavná ulica od Andrea Shopu. Keďže si Šaliansky jarmok budeme môcť užívať i na pešej zóne aj na amfiteátri, v piatok večer od 19:00 hod. bude uzatvorená časť ulice Školskej od kostola po Pioniersku ulicu. V sobotu bude taktiež navečer uzavretá Školská ulica. Na rozdiel od týchto dvoch ulíc bude ale možné státie na Feketeházyho ulici. V týchto dňoch prijala šalianska mestská polícia i zvýšené bezpečnostné opatrenia.

Všetkým želáme príjemnú zábavu a veríme, že si tento víkend užijete tak ako sa patrí. Dúfame, že nám v to pomôže aj príjemné počasie.

 

 

(dh)