Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 04.04.2017 - 09:19  //  aktualizácia: 04.04.2017 - 10:22  //  zobrazené: 1427

Pomohli sme nášmu mestu !

Pred sobotňajším dôležitým pohárovým zápasom hádzanárov sa na podnet našich dobrovoľníkov z OZ Petra Bošňáka uskutočnila séria čistiacich brigád na vnútornom parkovisku v areáli Mestskej športovej haly. Ostrihali sme bujnú bazu, vyčistili areál od odpadkov a úspešne sme spolupracovali s pracovníkmi mesta p. G. Braníkovou, s p. M. Poličekom a s p. J. Zábojníkovou pri strihaní a odvoze konárov ako aj úprave výmolov na ceste pri vstupe do areálu, za čo im patrí naša vďaka. Veľkou pomocou bolo odborné orezanie stromov, ktoré z plošiny vykonal p. Z.Bukovský.Veľké poďakovanie si zaslúžia nasledovní dobrovoľníci : Jožko Novák, Laco Švikruha, Lívia Pešádiková, Gabika Takácsová, Magda Liptaiová, Marián Šperka, Anička Obúlaná a 4 pracovníci z MsÚ. Na záver brigády prišli plochu pozamatať oranžové čistiace autá.
Keď príde "parádny" autobus s holandskými hádzanármi, privíta ich vyčistené parkovisko...Veríme, že dobrá energia, ktorú sme všetci vložili do tejto brigády pomôže našim hádzanárom k ďalšiemu postupu v súťaži ! Držíme palce !
V Šali, 31.3.2017

P.S. Naši muži síce nepostúpili do ďalšieho kola pohárovej súťaže, ale aj tak podali výborný bojovný výkon. Gratulujeme!

(Gabriela Lacková)

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/