Domov   >  Kino
publikované: 10.01.2019 - 09:54  //  aktualizácia: 10.01.2019 - 14:29  //  zobrazené: 2241

Pašerák v našom kine!

Druhý januárový týždeň prináša do nášho kina Pašeráka!
Na charizmatického Clinta Eastwooda sa môžete tešiť 11. a 13. 1. 2019 o 20:00.

A čo nás ešte čaká v nasledujúce dni? Sledujte našu ponuku!

SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ: KRAJINA ZRKADIEL
11. 1. 2019 (piatok) - 17:30

V ďalšom pokračovaní populárnej animovanej série sa stretne svet kúziel a kúzelníkov s kráľom Haraldom, ktorý sa rozhodne zbaviť svet všetkej mágie a kúziel. Dokáže mu v tom niekto zabrániť ? Našťastie je tu odvážna Gerda a po jej boku prekvapivo aj Snehová kráľovná, s ktorou Gerda doteraz nemala najlepšie skúsenosti. Mocný kráľ Harald stratil takmer celú rodinu kvôli kúzlam Snehovej kráľovnej, a tak začne hľadať cestu, ako by mohol zničiť mágiu na celom svete. Pomocou úskoku sa mu podarí uväzniť všetkých kúzelníkov v krajine zrkadiel. Jediným, kto ho môže zastaviť, oslobodiť zajatcov a udržať rozprávkové kúzla v našom svete, je Gerda. Jej najväčšou silou totiž nie je mágia, ale viera v silu priateľstva. Vo svojom novom dobrodružstve sa Gerda bude opäť môcť spoľahnúť na pomoc trollov a ich kráľa Arroga a tiež aj na pomoc statočného chlapca Rollana. Podporí ju aj partia pirátov, v ktorej nemôže chýbať jej kamarátka Alfida. A nečakanú pomoc Gerda nájde aj na strane svojho protivníka. Haraldov syn, princ Anders, totiž skrýva nečakané tajomstvo, ktorým svojho otecka určite nepoteší.
Trailer k filmu:
 

 

PAŠERÁK
11. a 13. 1. 2019 (piatok a nedeľa) - 20:00

Clint Eastwood stvárňuje Earla Stona, osamelého 80-ročného muža na mizine s krachujúcim biznisom, ktorý dostane ponuku robiť obyčajného šoféra. Znie to jednoducho, no Earl nevedomky podpísal zmluvu na drogového kuriéra pre mexický kartel. Darí sa mu a dokonca tak dobre, že náklad sa mu prudko zväčšuje, až mu pridelia dozor. Nie je jediným, kto na Earla dohliada. Záhadný nový drogový pašerák sa dostal do hľadáčika húževnatého agenta úradu pre kontrolu obchodu s drogami, Colina Batesa. Hoci problémy s peniazmi pominú, hriechy minulosti začnú Earla dobiehať a nie je isté, či stihne napraviť svoje chyby, kým ho zákon či kartelové gorily dostanú.
Trailer k filmu:

 

ESCAPE ROOM
12. 1. 2019 (sobota) - 20:00

Známy hororový režisér Adam Robitel (Insidious: Posledný kľúč) prináša príbeh šiestich ľudí, ktorí prijali pozvanie do tajomnej escape room. Netrvá dlho, kým si uvedomia, že z tejto hry sa nedá uniknúť... treba ju prežiť.
Trailer k filmu:

 

HOVORY S TGM
13. 1. 2019 (nedeľa) - 18:30

Toho dňa na jeseň v roku 1928 sú dva symboly československej demokracie na vrchole, rovnako ako celé Československo. Kniha, ktorá vznikala celý rok a ktorá má národu predstaviť svojho prezidenta, je hotová. Karel Čapek vyhľadá v záhrade zámku v Topoľčiankach Masaryka. Chce mu ponúknuť časť honoráru za knihu ich rozhovorov, ktorá vznikla k 10. výročiu mladej Československej republiky. Prezident ale nie je v dobrej nálade, jeho dcéera mu totiž zakázala knihu vydať. Toto stretnutie nebude jednoduché. Čapek sa síce ponáhľa, ale nemôže nechať celú situáciu bez odozvy a necháva sa zatiahnuť do vzrušenej debaty. Debaty o dcérach, o svete, o politike, o politikoch, o Čechoch, o láske a o ženách. Masaryk ukazuje, že nie je iba "tatíček zakladateľ" a chladná ikona z učebníc, ale muž z mäsa a kostí. Vedľa svojich dejotvorných myšlienok a svetonázor odhaľuje aj schopnosť vysokej politiky, či dokonca intríg. Hovorí aj o svojom mileneckom pomere a znovuobjavenej sexualite Stretnutie dvoch velikánov z rôznych generácií má výbušný potenciál, i napriek tomu, že ich jedinou zbraňou sú vychádzkové palice a slová.
Trailer k filmu:

 

Viac info o vstupenkách nájdete na: http://www.kino.sala.sk/.
Tešíme sa na vás!

  •