Domov   >  CHCEM VEDIEŤ   >  ZASTUPITEĽSTVO   >  Interpelácie poslancov
publikované: 11.02.2016 - 15:51  //  aktualizácia: 11.02.2016 - 15:51  //  zobrazené: 1848

Ohľadne ulici P. Pázmaňa sú problémy s vozíčkármi

predkladateľ: Róbert Tölgyesi

Odpoveď na interpelácie prednesené v rámci 1. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Šali v roku 2016, ktoré sa konalo dňa 28. januára 2016


V rámci 1. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Šali, ktoré sa konalo dňa 28. 01. 2016, ste predniesli interpelácie v znení:
1. Na ulici P. Pázmaňa sú problémy s vozíčkármi, nie je tam prispôsobený zjazd z chodníka na hlavnú cestu a potom z hlavnej cesty cez ten prechod, sú tam obrubníky (pri daňovom úrade, na začiatku ulice, aj pri Hydrostave).
2. Na jeseň minulého roku sa opravovala cesta na Nábrežnej ulici, bol tam výtlk, je tam zase veľká diera; bolo to opravované, ale zase je tam diera. 

V zmysle § 34 ods. 4 Rokovacieho poriadku Mestského zastupiteľstva v Šali Vám zasielame odpovede na Vaše interpelácie a oznamujeme Vám nasledovné:
1. V rámci údržby miestnych komunikácií budú v prvej polovici roka 2016 upravené a prispôsobené všetky cestné obrubníky pri priechodoch pre chodcov, ktoré neboli upravené pri rekonštrukcii centrálnej mestskej zóny.
2. Prepad na Nábrežnej ulici pri kanalizačnom poklope je (podľa vyjadrení pracovníka Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti) prepadnutá kanalizačná prípojka, ktorá patrí k rodinnému domu. Aby sa predišlo väčším poškodeniam vozidiel a hlavne z bezpečnostných dôvodov bol prepad provizórne opravený. Majiteľ rodinného domu je nezastihnuteľný a odmieta komunikovať. Prepad bude riešený v spolupráci Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti a mesta Šaľa.