Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 23.02.2017 - 17:55  //  aktualizácia: 23.02.2017 - 19:09  //  zobrazené: 2153

Pohľadnice mesta si môžete kúpiť na MsÚ

Mesto má novú propagačnú brožúru

Pre podporu rozvoja  cestovného ruchu a propagácie dalo mesto vytlačiť novú brožúru. Volá sa "ŠAĽA sa predstavuje".  Finančne na ňu prispel Nitriansky samosprávny kraj. Jej autorkou je Ing. Eliška Vargová a kolektív. Obsahuje fotografie, zaujímavosti, históriu i súčasnosť mesta, špecifiká Šale i regiónu, ktoré by mohli prilákať turistov. Sprievodné komentáre sú napísané v slovenčine, maďarčine i v angličtine. Náklad je 300 kusov. Brožúru uverejníme neskôr aj úplnej elektronicekej verzii. Zatiaľ si v galérii môžete pozrieť skeny niektorých stránok. Brožúra je nepredajná.

Dotlač pohľadníc a predaj pre verejnosť

Nitriansky samosprávny kraj vlani prispel aj na tlač pohľadníc, ktoré poslúžia (rovnako ako brožúra) pre potreby propagácie Šale za hranicou „chotára“. Dobrou správou je, že mesto dalo z vlastných zdrojov urobiť dotlač. Milovníci klasickej pošty a zberatelia si ich teda už môžu kúpiť v pokladni Mestského úradu v Šali. Cena je 0,25€ za kus. Viac pohľadníc nájdete v galérii.

-Miro Demín-

 

Súvisiaci článok: http://sala.sk/clanok/mesto-ma-nove-pohladnice

 

  Staňte sa členom oficiálnej skupiny facebook / Mesto Šaľa. Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/