Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 09.11.2018 - 16:17  //  aktualizácia: 09.11.2018 - 16:21  //  zobrazené: 1322

Niektoré služby úradu nebudú k dispozícii

V pondelok nebudú k dispozícii nasledovné služby mestského úradu: matrika, evidencia obyvateľstva, pokladňa a overovanie listín. Sťahujú sa do nového klientskeho centra vo vynovenom úrade. Plne k dispozícii budú pravdepodobne v stredu.

V týchto dňoch je väčšina oddelení a zamestnancov úradu do vynovenej budovy mestského úradu presťahovaná. Počas budúceho týždňa sa budú sťahovať služby, ktoré verejnosť využíva najčastejšie. Z budovy ZŠ P. Pázmáňa sa do nového klientske centra bude sťahovať pokladňa, evidencia obyvateľstva, overovanie listín a matrika. Ich práca je napojená na elektronický systém, ktorý zrejme začne naplno fungovať až počas utorka. Preto s najväčšou pravdepodobnosťou bude klientske centrum plne k dispozícii obyvateľom od stredy 14. novembra. Priebežne sa „preklápajú“ aj telefónne čísla pevných liniek, niektorí kolegovia sú však k dispozícii cez mobilné telefónne čísla, ich zoznam nájdete tu:

https://sala.sk/clanok/mestsky-urad-prestahovany

Už o pár dní si budete môcť vybaviť všetky záležitosti opäť komfortne pod jednou strechou, pod strechou vynovenej budovy mestského úradu a v novučičkom klientskom centre. Za pochopenie ďakujeme.

 

(ek)