Domov   >  Kino
publikované: 30.01.2023 - 12:18  //  aktualizácia: 30.01.2023 - 12:45  //  zobrazené: 920

Niekto klope na dvere, Slúžka, Avatar, Spravodlivosť pre Emmetta Tilla, Asterix a Obelix: Ríša stredu, Kocúr v čižmách: Posledné želanie

Program kina (1.2.-5.2.2023)

Streda 20:00 Avatar: Cesta vody

Žáner: Fantasy, Dobrodružný

Dlho očakávané a pripravované pokračovanie legendárneho filmu AVATAR, ktorý prepísal filmové dejiny, konečne prichádza do kín. Filmový vizionár James Cameron sa vracia vo film AVATAR: Cesta vody, ktorý ohúri všetkých fanúšikov veľkého plátna už v decembri tohto roku. Vrátime sa opäť na planétu Pandora, kde Jake Sully žije so svojou rodinou pokojné časy až dovtedy, keď sa ohlási a vráti späť známa hrozba. Opäť musí spolu s Neytiri a armádou Na’vi začať bojovať, aby ochránil svoju planétu a zachránil svoju rodinu. (zdroj: Cinemart)

 

Štvrtok 20:00 Spravodlivosť pre Emmetta Tilla

Žáner: Dráma

V roku 1955 je mladý chlapec Emmet Till usmrtený brutálnym lynčovaním. Jeho matka si aj napriek najhlbšiemu smútku prisahá, že odhalí pravdu a rasizmus, ktorý stojí v pozadí tohto útoku a privedie k spravodlivosti všetkých zodpovedných za tento ohavný čin. PODĽA SKUTOČNEJ UDALOSTI. (zdroj: Forum film)

 

Piatok 17:30, Sobota 17:00 Asterix a Obelix: Ríša stredu

Žáner: Rodinný, Komédia

Píše sa rok 50 pred Kristom. Zradný princ Deng Tsin Ruin práve dal uväzniť čínsku cisárovnú. Jeho jedinou túžbou je ovládnuť ríšu. Princezná Sass-Yi utečie do Gálie, kde si vyžiada pomoc udatných bojovníkov Asterixa a Obelixa, ktorí sú vďaka čarovnému nápoju obdarení nadľudskou silou. Naši dvaja nerozluční hrdinovia a princezná sa vydávajú na dobrodružnú výpravu zachrániť cisárovnú a celú Čínu...(zdroj: Magicbox)

 

Piatok a nedeľa 20:00 Niekto klope na dvere

Žáner: Thriller

Prázdniny na chate uprostred lesov nezačnú pre jedno malé dievča a jej rodičia najlepšie, keď sa stanú rukojemníkmi štvorice čudovníkov. Tí ich nútia urobiť strašné a nepredstaviteľné rozhodnutie, čo je vraj jediná možnosť ako odvrátiť celosvetovú apokalypsu. Majú na vybranú? Dokážu sa rozhodnúť dobre? Existuje vôbec dobré rozhodnutie? Nie sú tí štyria „len“ vyšinutí magori? (zdroj: Cinemart)

 

Sobota 20:00, nedeľa 17:00 Slúžka

Žáner: Historický, Dráma

Hlavnou hrdinkou je pätnásťročná Anka, ktorá prichádza pracovať ako slúžka do pražskej vily vysokopostavenej rakúsko-uhorskej rodiny. Anka s pomocou zvyšného služobníctva spoznáva pravidlá nového sveta, triedne rozdiely aj komplikované povahy svojich zamestnávateľov. Jej úhlavnou nepriateľkou stáva rovnako stará dcéra panskej rodiny, Resi, no nevraživosť medzi mladými ženami sa postupne premení na sympatie. Silné puto pomôže obom hrdinkám prežiť príkoria, ktoré ich v období života počas prvej svetovej vojny čakajú. (zdroj: Continental film)

 

Nedeľa 15:00 Kocúr v čižmách: Posledné želanie

Žáner: Animák 

Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel bájne Posledné želanie. (zdroj: Cinemart)

 

Sledujete program kina:

Instagram: kino.sala

FB: Kino Šaľa

Vstupenky na premietania si môžete zakúpiť aj online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/