Domov   >  Kino
publikované: 16.08.2018 - 16:40  //  aktualizácia: 16.08.2018 - 16:59  //  zobrazené: 1675

Nenechajte si ujsť filmové novinky!!!

V kine nás čakajú tento týždeň samé filmové novinky!

Do kín prichádza dlhoočakávaný česko-slovenský film Dôverný nepriateľ. U nás si film môžete pozrieť 16.8. a 17.8.2018 o 20:00.

Mladí manželia Zuzana a Andrej sa sťahujú z Bratislavy do Tatier, aby na samote odrezaní od sveta na vlastnej koži otestovali Andrejovo životné dielo – prototyp inteligentného domu. Idylka dokonalého života v réžii modernej technológie sa však čoskoro mení na nočnú moru a boj o život. Revolučný server, ktorý bol vytvorený s cieľom, aby uľahčil životy svojich majiteľov, sa vymkne spod kontroly a nečakane sa obráti proti svojmu stvoriteľovi. Ide len o vrtoch a nedokonalosť testovanej technológie? Alebo riadi dom niekto ďalší? Napínavý slovenský thriller so šokujúcim záverom zmení váš pohľad na moderné technológie, ktoré nás sprevádzajú na každom kroku. Navždy. V hlavnej úlohe: inteligentný dom a milostný trojuholník budúcnosti: "On - Ona a Dom" Má vôbec ľudská láska a človek šancu v milostnej šachovej partii proti stroju, ktorý sám stvoril a vypracoval do dokonalosti? (Continental film)

 

 

Pre detičky máme pripravené špeciálne, prázdninové premietanie rozprávky Leo Da Vinci: Misia Mona Líza za vstupné: 2€. Rozprávku si môžete v kine pozrieť 17.8.2018 o 13:30.

Vďaka starým i novým priateľom a oddanej Líze, zažije dobrodružnú cestu za splnením svojho veľké sna: vedieť lietať. Je tu však aj skupina strašných pirátov, ktorí sa chcú dostať k potopenému pokladu pri ostrove Montecristo. Ako prvý sa k pokladu dostane však Leo, ktorý využuje svoj jedinečný vynález - potápačský oblek. Piráti sú ale v strehu a... (Continental film)

 

 

Pre veľký záujem sme sa rozhodli opäť zaradiť do programu rozprávku Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka. V kine si ju môžete pozrieť 17.-18.-19.8.2018 o 18:00.

V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia sa Drakula, Mavis, Jonny a zvyšok partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, kedy sa Drakula nezamiluje do šarmantej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov… (ITA film)

 

Pre obľubovateľov dobrého akčného filmu sme si pre vás pripravili film Equalizer 2. U nás v kine si ho môžete pozrieť 18.8. a 19.8.2018 o 20:00.

Equalizer 2 nadväzuje na úspešný prvý film, v ktorom bývalý člen elitnej špeciálnej jednotky Robert McCall predstieral vlastnú smrť, aby mohol dožiť v pokoji bostonského predmestia. Vďaka vlastnému zmyslu pre spravodlivosť sa však nechal zatiahnuť do ďalšieho súboja. Vieme, čoho všetkého je Robert schopný, aby priniesol spravodlivosť tým, ktorí už stratili všetku nádej. Ako ďaleko však zájde, keď sú v ohrození jeho najbližší? (ITA film )