Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 12.05.2017 - 14:32  //  aktualizácia: 12.05.2017 - 14:51  //  zobrazené: 3908

Nemocničný park už obývajú poníky

Do nemocničného parku nám po sliepočkách pribudli ďalší obyvatelia. Volajú sa Maťo a Roland a majú krásnu hrivu. Maťo sfarbenú v bledých tónoch, Roland do tmavohneda. Poníky sa s prostredím veľmi rýchlo zoznámili a teraz sa spokojne prechádzajú. Pod dohľadom ich má správkyňa "Babičkinho dvora", ale aj mestský kamerový systém. Napriek tomu sa budú poníky z dôvodu bezpečnosti na nevyhnutný čas počas noci zatvárať do pripravenej stajničky. Počasie nám dnes praje, tak si s detičkami vyjdite von a zažite v meste niečo neobyčajné - prostredie pomaličky sa rozrastajúcej minizoo. Tešiť sa môžu aj deti, ktoré sa so svojimi rodičmi chystajú zajtra na Míľu pre mamu. Poníky prišli včas a môžu sa s nimi zoznámiť :).

Občanov zároveň prosíme, aby zvieratkám v nemocničnom parku neubližovali. Napríklad sliepočkám môže ublížiť aj nevinné hodenie kamienku od dieťaťa.

(alx)

 

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/