Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 24.01.2019 - 13:20  //  aktualizácia: 22.03.2019 - 12:25  //  zobrazené: 1878

Naši aktívni seniori na Dvojke

Našich aktívnych seniorov navštívila v dennom centre herečka, moderátorka a autorka Oľga Belešová. Nakrútila s nimi aj jednu časť relácie, ktorá bude odvysielaná vo vysielaní RTVS. Babičky a deduškovia, sme na vás hrdí, za skvelú reprezentáciu vašej činnosti i nášho mesta.

Klub šikovných rúk, maškarný ples, deň žien, oslava jubilantov, vianočné posedenie, aktívny spevokol a muzikanti Duo seniors, rôzne výstavy a predaj vlastných diel, výlety po celom Slovensku i v zahraničí, varenie gulášu či kapustnice – aj takýmito podujatiami žilo denné centrum č. 1 na Hornej ulici počas uplynulého roka. Ich aktivita zaujala aj štáb RTVS, ktorý sa rozhodol do Šale prísť a životný elán v klube zvečniť. V rámci toho sa konalo aj stretnutie aktívnych členov, na ktoré pozvali seniori aj riaditeľa OSS Ľubomíra Gálla a primátora mesta Jozefa Belického. Poďakovali sa aj im za podporu, bez ktorých by denné centrum nemohlo žiť tak pestrým životom. Minulý rok sa mohli členovia tešiť viacerým darom - dostali nové stoly a stoličky a taktiež príspevok na blúzky pre členky spevokolu.

Nakrútený diel relácie Generácie bude odvysielaný na Dvojke. Ak budeme vedieť termín, budeme vás informovať.

AKTUALIZÁCIA:

Už vieme, kedy našich aktívnych seniorov odvysielajú!  Reláciu s herečkou a moderátorkou Oľgou Belešovou si budete môcť pozrieť túto sobotu 23. marca o 10.50 hod. na Dvojke. Ak by ste to nestihli, repríza by mala byť v pondelok 25. marca o 13.50 hod.

(ek)