Domov   >  Projekty EÚ
publikované: 27.11.2012 - 08:45  //  aktualizácia: 21.04.2016 - 11:34  //  zobrazené: 1983

Nákup osobného motorového vozidla



Mesto Šaľa a koncom roka 2011 uchádzalo na základe zákona č. 544/2010 o dotáciách v pôsobnosti Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky o poskytnutie dotácie na kúpu osobného motorového vozidla pre potreby Organizácie sociálnej starostlivosti mesta Šaľa. Uvedená žiadosť o dotáciu bola schválená.
 

Názov Projektu

Nákup osobného motorového vozidla

Financovaný z

z rozpočtovej kapitoly MPSVaR SR

Prijímateľ

Mesto Šaľa

Druh dotácie:

Dotácia na podporu rozvoja sociálnych služieb – osobné motorové vozidlo, §3 ods. 1 písm. h

Dĺžka trvania aktivít

6 mesiacov

Ukončenie realizácie projektu

12/2012

Zmluva o poskytnutí dotácie zverejnená na:

http://crz.gov.sk/index.php?ID=696822&l=sk

Zmluva o poskytnutí dotácie k žiadosti č. 79/2012 podľa § 3 ods. 1 písm. h) a § 12 ods. 3 zákona č. 544/2010 Z. z. o dotáciách v pôsobnosti Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky (ďalej len „zákon o dotáciách“). Číslo zmluvy: 432/2012-I/81

Výška poskytnutej dotácie

9000 EUR (max. 90 % celkových nákladov)

Celková hodnota projektu

11517 EUR

Obsah projektu:

Predmetom projektu je podpora rozvoja sociálnych služieb v meste Šaľa konkrétne formou nákupu osobného motorového vozidla pre OSS mesta Šaľa na výkon terénnej služby a rozvoz stravy.

Ciele projektu:

-      podpora zotrvania klienta sociálnych služieb v prirodzenom rodinnom prostredí prostredníctvom rozvoja terénnej formy sociálnych služieb (opatrovateľská služba, donáška stravy) v zmysle prioritných oblastí podpory rozvoja sociálnych služieb pre rok 2012,

-      kúpa motorového vozidla na podporu poskytovania terénnej formy sociálnej služby (donáška stravy),  a terénnej opatrovateľskej služby,

-      zlepšenie dostupnosti  týchto služieb aj v okrajových častiach mesta, či osadách a tým rozšírenie počtu uspokojených klientov, ktorým bude umožnené a zabezpečené dôstojne a spokojne žiť vo svojom najprirodzenejšom prostredí, ktorým je ich domov a nebude potrebné ich umiestniť v niektorom zo soc. zariadení.

-      zvýšenie kvality a zefektívnenie už poskytovaných sociálnych služieb - terénnych foriem sociálnych služieb – zníženie prevádzkových nákladov.

Projekt je spolufinancovaný z rozpočtovej kapitoly MPSVaR SR na rok 2012 z dotácie na podporu rozvoja sociálnych služieb.

Dodávateľ vybratý na základe verejného obstarávania: Autoprofit, s.r.o., Galanta