Domov   >  Kultúra
publikované: 06.11.2019 - 11:35  //  aktualizácia: 06.11.2019 - 11:36  //  zobrazené: 1678

Najvtipnejší autobusár prichádza do šalianskej knižnice!

Prvý záblesk lúčov slávy Ondreja Sokola – azda najznámejšieho a najvtipnejšieho slovenského profesionálneho vodiča autobusov zasiahol, keď na portáli Dailymale.sk vyšiel jeho debutový́ článok a internet vybuchol. Okamžite sa katapultoval medzi najobľúbenejších blogerov a s každým ďalším príspevkom narastal tlak, aby texty vydal knižne. Voziť̌ Nórov v MHD nie je totiž len tak! Jednak je tam oveľa väčšia zima ako na Slovensku, ale podľa Ondrejovho písania aj oveľa väčšia sranda...
Jeho knižný debut „Ako som vozil Nórov“ vyšiel začiatkom roku 2018 a pre obrovský úspech sa dočkal niekoľkých dotlačí, čím sa Ondrej Sokol zaradil medzi slovenských spisovateľských bestselleristov. Svojich fanúšikov nenechal dlho čakať a koncom roka 2019 ho nasledovalo aj druhé pokračovanie, ktoré príde predstaviť aj do Šale. 
Stretnúť sa s autorom, vypočuť si čítanie úryvkov z knihy, či klásť otázky autorovi počas besedy ste pozvaní v pondelok 18.11.2019 o 18:00 do priestorov šalianskej Mestskej knižnice Jána Johanidesa. 

Kapacita miestnosti zodpovedá autobusu českej výroby SOR BN8,5, čiže 30 miest.

Všetky informácie nájdete vo FB udalosti: http://bit.ly/AVSNvSA
FB: Ako som vozil Nórov
Dailymale: https://www.dailymale.sk/author/slsp