Domov   >  Spravodajstvo
publikované: 18.10.2019 - 14:35  //  aktualizácia: 18.10.2019 - 14:42  //  zobrazené: 1187

Na Okružnej ulici si na svoje príde každá veková kategória

V minulosti sa na Okružnej ulici v Šali mohli na detskom ihrisku do sýtosti vyšantiť len deti. Dnes tu svoj priestor majú i psíčkari a celé rodinky.

V tomto roku sa mestu podarilo niekoľko zaujímavých projektov. Medzi tieto projekty určite patrí aj Okružná ulica. Počas leta tu vyrástol oplotený výbeh pre psov. Psíčkari majú teda svoj priestor a deti na svojom detskom ihrisku zase svoj. Štvornohí miláčikovia si na tejto trávnatej ploche užívajú voľný pohyb. Do výbehu mesto postupne doplnilo i lavičky a odpadkové nádoby.

Na svoje si prídu i starší a dokonca aj celé rodinky. Mesto na Okružnej ulici osadilo exteriérový pingpongový stôl. Taký istý stôl sa nachádza aj v lesoparku a v nemocničnom parku. Tento šport si tak budú môcť zahrať nielen nadaní športovci, ale i mládež a celé rodiny. Na hru potrebujete vlastné rakety a loptičky.

K stolu sme osadili aj lavičku, ktorá môže poslúžiť na odloženie vecí alebo pre divákov. Dnes sa odstránila burina medzi dlažobnými kockami a nadbytočná hlina. Dúfame, že nový pingpongový stôl bude naplno slúžiť športovému vyžitiu.

(DH)