Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 30.05.2017 - 08:11  //  aktualizácia: 31.05.2017 - 14:34  //  zobrazené: 2227

Mužstvo zo Šale obsadilo na turnaji v Orosláni skvelé 3.miesto

Dňa 26.5.2017 sa konal druhý ročník futbalového turnaja v meste Orosláň, ktorý bol založený podľa tradície Šalianskeho medzinárodného futbalového turnaja o putovný pohár náčelníka Mestskej polície Šaľa. Ten bude mať v tomto roku už svoje 20. výročie. Rozdiel je len v tom, že turnaj v Šali sa koná na jeseň v športovej hale, turnaj v Orosláni sa koná na jar vonku na ihrisku s umelým trávnatým povrchom. Na turnaji v našom družobnom meste v Maďarsku sa stretlo 5 mužstiev – mužstvo samosprávy mesta Orosláň a jej občianskej poriadkovej hliadky, mužstvo Polície Orosláň, mužstvo Orosláňskych samosprávnych hasičov, mužstvo Wescast zastupujúce firmy z priemyselného parku v meste Orosláň a mužstvo Mestskej polície Šaľa.

Turnaj otvoril primátor mesta Orosláň Lazók Zoltán spolu so riaditeľom polície v Orosláni Madari Csabom a Jozefom Belickým primátorom mesta Šaľa, ktorého tiež poverili slávnostným výkopom.
Po skvelých výkonoch hráčov na štadióne Gárdonyiho športového centra zvíťazilo mužstvo hasičov, nasledovali ich členovia samosprávnej poriadkovej hliadky a tretie mesto získali zástupcovia zo Šale, ktorých brankár Ladislav Vicena bol vyhlásený za najlepšieho brankára turnaja.

Všetkým mužstvám aj oceneným blahoželáme a prajeme našim kolegom do mesta Orosláň, aby sa im naďalej darilo pri pokračovaní tejto tradície organizovania turnaja mužstiev poriadkových útvarov mesta s medzinárodnou účasťou a mohli sa tak stretnúť takto o rok znova pri tomto športovom podujatí

Foto:
Zoltán Keresztesi, Ivák István

Kontakt:
Ing. Eliška Vargová, 031/7705985, 0903649933

 

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/