Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 08.12.2016 - 14:42  //  aktualizácia: 09.12.2016 - 12:56  //  zobrazené: 2907

Mesto upevňuje vzťahy s podnikateľmi

Jedným z dôležitých bodov k zvyšovaniu atraktivity mesta sú práve investičné aktivity pre jeho obyvateľov. Získanou podporou zo strany nielen miestnych podnikateľov môže mesto dosiahnuť omnoho viac.

Ako sa primátor nedávno vyjadril, za jednu z najdôležitejších zmien pokladá práve zmenu atmosféry medzi primátorom, mestským zastupiteľstvom, občanmi a podnikateľmi. V stredu 07. decembra sa v priestoroch estrádnej sály Domu kultúry Šaľa konalo tradičné stretnutie podnikateľov nielen z blízkeho okolia mesta, predstaviteľov verejnej správy, poslancov. Stretnutie otvorila prednostka mestského úradu Jana Nitrayová v podvečerných hodinách. Začalo sa príhovorom primátora mesta Šaľa, ktorý vyzdvihol investičné aktivity mesta a predstavil vízie do blízkej budúcnosti, ktoré sa dajú zrealizovať práve aj s podporou zúčastnených podnikateľov. Krásy a čaro nášho mesta, ktoré môžeme spoločne zveľadiť a zatraktívniť podčiarkol video-film o Šali, ktorý na stretnutí zažil svoju predpremiéru.

Primátor Jozef Belický v príhovore spomenul aj nedávno usporiadané menšie stretnutie s podnikateľmi v súvislosti s podporou športu. Tam všetkých v pripravenej prezentácii infomoval o stave športu v Šali a mnohých vynikajúcich športových výsledkoch. Financovanie a podporu nielen tohto odvetvia, ale aj ostatných aktivít a rozvojových sfér považuje za dôležité.

Ako primátor svoj príhovor k tradičnému predvianočnému stretnutiu podnikateľov uzatvoril, len "spoločne dokážeme toto mesto posunúť o míľové kroky vpred".

 

(alx)

Foto: JURAJ KOVÁCS

 

Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

  • Foto: JURAJ KOVÁCS
  • Foto: JURAJ KOVÁCS
  • Foto: JURAJ KOVÁCS
  • Foto: JURAJ KOVÁCS