Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 26.11.2020 - 13:32  //  aktualizácia: 26.11.2020 - 13:35  //  zobrazené: 1840

Mesto oceňuje účastníkov súťaže ,,Do práce na bicykli"

Mesto Šaľa každoročne vyhodnocuje súťaž ,,Do práce na bicykli“ vo veľkom štýle za účasti vedenia mesta a cyklistov. Žiaľ, tento rok to z dôvodu šírenia ochorenia COVID-19 nebolo možné. Zúčastnení cyklisti preto prichádzajú postupne na Mestský úrad v Šali, aby si prevzali svoje zaslúžené ceny. Každý jeden tím a každý jednotlivec, ktorý sa tento rok do súťaže zapojil je od mesta odmenený diplomom a malým darčekom v podobe reflexného nákrčníku.

Do súťaže sa tento rok opäť zapojili aj detičky a zamestnanci MŠ 8. mája. Škôlka sa tento rok zapojila aj do súťaže ,,Do školy na bicykli.“ Detičkám a zamestnancom materskej školy prišli k ich účasti a úspechu osobne zablahoželať viceprimátor Šale Róbert Tölgyesi a viceprimátorka Šale Danica Lehocká. Pozvanie prijal aj národný cyklokoordinátor Ministerstva dopravy a výstavby SR Peter Klučka, ktorý prišiel na bicykli. Podľa slov Petra Klučku je MŠ 8. mája príkladom pre všetky školy a škôlky na Slovensku, pretože okrem samotného bicyklovania, vedú pani učiteľky a riaditeľka materskej školy Žaneta Gužíková deti k tomu, aby sa vedeli na cestách správať bezpečne.

Detičky a zamestnanci MŠ 8. mája dostali od vedenia mesta a cyklokoordinátora Petra Klučku darčeky, ktoré môžu využívať počas bicyklovania i iných športov.

Na vyhodnotenie súťaže ,,Do práce na bicykli 2020“ v Šali sa ešte raz môžete pozrieť v tomto článku:

https://sala.sk/clanok/vyhodnotenie-sutaze-do-prace-na-bicykli-2020-v-sali

(DH)