Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 04.11.2019 - 12:32  //  aktualizácia: 04.11.2019 - 12:35  //  zobrazené: 1776

Medzinárodný futbalový turnaj priláka opäť priaznivcov do športovej haly.

Blíži sa november a teda aj termín Medzinárodného futbalového turnaja, ktorý nadväzuje na tradíciu futbalového turnaja „O pohár náčelníka Mestskej polície Šaľa“. Toto významné športové podujatie s medzinárodnou účasťou organizuje už 22.-krát Mestská polícia Šaľa. Jeho cieľom je zmerať si sily v priateľskej atmosfére, stráviť deň pohybom, prehĺbiť priateľské kontakty v neformálnej atmosfére a v neposlednom rade propagovať Šaľu v rámci Nitrianskeho samosprávneho kraja ale aj za hranicami Slovenska.

Aktuálneho ročníka turnaja sa zúčastnia tímy z  družobných miest mesta Šaľa z Maďarska, Českej republiky, Poľska. Domáce družstvo mesta Šaľa a MsP Šaľa si tak zmeria sily s nielen Orosláňom, Telčom či mestom Końskie, ale aj s mužstvom spoločnosti Duslo a. s. , mužstvom ORPZ v Šali a družstvom polície Orosláň. Ako nováčik turnaja sa v tomto roku po prvýkrát predstaví aj mužstvo zo srbského mesta Báčska Palanka, s ktorým mesto Šaľa pripravuje uzatvorenie partnerstva. Podujatie finančne podporil Nitriansky samosprávny kraj dotáciou na podporu rozvoja športu.

Víťazom minulého ročníka medzinárodného futbalového turnaja sa stalo družstvo Duslo a. s., ktoré si okrem víťazného pohára odnieslo aj ten putovný. Či sa mu podarí obhájiť prvenstvo aj v tomto roku zistíme 15.11.2019, kedy tohtoročný turnaj začína o 8.00 hodine v športovej hale. Príďte povzbudiť hráčov!

Realizované s finančnou podporou Nitrianskeho samosprávneho kraja.