Domov   >  Kino
publikované: 09.05.2023 - 08:46  //  aktualizácia: 09.05.2023 - 09:49  //  zobrazené: 771

Mafia Mamma, Traja Mušketieri: D Artagnan, Mia a ja vo filme, Pápežov exorcista, Myška Pattie: Na vlnách dobrodružstva, Strážcovia Galaxie 3, Evil Dead: Vzostup zla, Super Mario Bros. vo filme

Program kina (10.5.-14.5.2023)

Streda 20:00 Mafia Mamma

Žáner: Akcia, Komédia, Krimi

Kristin (Toni Collette) si žije svoj pokojný život v Amerike. Vo vzťahoch sa je veľmi nedarí, ale kamarátky pre ňu urobia prvé aj posledné a čas na pohárik sa vždy nájde. Keď sa dozvie, že sa stala hlavou mafiánskej rodiny po práve zosnulom dedkovi, jej život sa obráti naruby. Vyzbrojená umením vyrobiť neodolateľné muffiny sa Kristin vydáva do Talianska, aby prevzala kormidlo rodinného podniku... V akčnej komédii režisérky Catherine Hardwicke (Legendy z Dogtownu, Súmrak, Už teraz mi chýbaš) uvidíte v hlavných úlohách Toni Collette (Malá Miss Sunshine, Ako na vec) a Monica Bellucci (Spectre, Malena). (Magicbox)

 

Štvrtok 20:00 Traja mušketieri: D’Artagnan- český dabing

Žáner: Historický

Romantický dobrodružný príbeh plný lásky a intríg, vášne a zrady, priateľstva a súbojov na život a na smrť, ktorý milujú ľudia na celom svete už takmer 200 rokov. (Magicbox)

 

Piatok 17:30 Mia a ja vo filme

Žáner: Animák

Hlavná hrdinka Mia odchádza so svojím starým otcom do prázdninového domu pri mori a snaží sa vyrovnať so stratou rodičov. Svoju zázračnú knihu si, samozrejme, berie so sebou. Jej čarovný náramok, ktorý je zároveň portálom na vstup do knihy, sa jedného dňa rozsvieti a Miu povolajú do magického sveta fantázie, elfov a jednorožcov – do Centopie. Na Miu, jej starých, ale aj nových priateľov a na celú kúzelnú, farebnú Centopiu čaká dobrodružstvo, aké nikdy predtým nezažili. Na jednom vzdialenom ostrove sa totiž objavil hrozivý Toxor, zloduch v podobe ropuchy, ktorý ohrozuje všetko dobré v Centopii. Veselých okrídlených elfov premieňa na armádu bezduchých otrokov a využíva ich na to, aby ovládol Centopiu a navždy v nej zničil všetko krásne. Mia musí nájsť tri čarovné kamene a jedinečného búrkového jednorožca, aby dokázala Toxora zastaviť a poraziť ho vo veľkej bitke o osud Centopie. Na svojej odvážnej misii odhalí aj legendu o dávnom hrdinovi Centopie a jedno veľké rodinné tajomstvo. (Bontonfilm)

 

Piatok 20:00 Pápežov exorcista

Žáner: Horor

Film je inšpirovaný skutočnými poznámkami otca Gabriela Amortha, hlavného vatikánskeho exorcistu (hrá ho oskarový Russel Crowe). Pápežov Exorcista sleduje otca Amortha pri vyšetrovaní desivého posadnutia malého chlapca a končí odhalením dávneho sprisahania, ktoré sa Vatikán celé stáročia zúfalo snaží udržať v tajnosti. (ITA film)

 

Sobota 15:00 Myška Pattie: Na vlnách dobrodružstva

Žáner: Animák

Malí hrdinovia dokážu veľké veci. Musia mať odvahu a dobrých priateľov. Rozhnevať bohov starovekého Grécka rozhodne nie je dobrý nápad. A starnúci slávny Jáson práve nahneval samotného boha morí Poseidóna. Zvedavá a neposedná myška Pattie a jej nemotorný mačací kamarát Sam tak majú pred sebou veľmi nebezpečnú úlohu. Po boku Jásona, ktorého mesto sa rozhodne Poseidón zničiť, musia čeliť najnebezpečnejším tvorom mytológie. Veselé a nápadité komediálne dobrodružstvo pre celú rodinu od bláznivého tímu, ktorý stojí za filmami Esá z Pralesa, Willy a kúzelná planéta či Princezná rebelka. (Magicbox)

 

Sobota 17:00, nedeľa 17:00 Strážcovia Galaxie 3- dabing

Nedeľa 20:00 Strážcovia Galaxie- titulky

Žáner: Sci-fi, Akcia, Komédia

Vo filme Strážcovia Galaxie 3 od štúdia Marvel sa naša obľúbená skupina nešťastníkov usadila v živote na Kdoviekde. Netrvá však dlho a ich životy naruší ozvena Rocketovej pohnutej minulosti. Peter Quill, ktorý sa stále spamätáva zo straty Gamory, musí okolo seba zmobilizovať svoj tím na nebezpečnú misiu, ktorá by v prípade neúspešného dokončenia mohla viesť ku koncu strážcov, ako ich poznáme. (Cinemart)

 

Sobota 20:00 Evil Dead: Vzostup zla

Žáner: Horor

Večne rozcestovaná Beth sa rozhodne po rokoch navštíviť svoju staršiu sestru Ellie, ktorá žije s tromi deťmi v stiesnenom byte v Los Angeles. Návštevu však preruší nečakaný objav tajomnej knihy, ktorá vyvolá prastaré zlo a v budove rozpúta peklo. Keď Ellie posadne neľútostný démon, jej blízki musia bojovať o prežitie a čeliť tej najhoršej verzii rodiny, akú si viete predstaviť. (Continental film)

 

Nedeľa 15:00 Super Mario Bros. vo filme

Žáner: Animák 

Súrodenci Mario a Luigi snívajú o tom, že sa im podarí viesť najlepšiu inštalatérsku firmu v New Yorku, čo sa im zatiaľ celkom nedarí. Možno práve preto sú ochotní vrhnúť sa do úloh, ktoré sú zjavne nad ich sily. Ich ochota ísť do toho po hlave sa im nevyplatí v momente, keď vlezú do podozrivo vyzerajúcej obrovskej zelenej rúry a o pár sekúnd neskôr sa už nekontrolovateľne rútia “niekam”. Na druhom konci rúry ich čaká fantastický svet, ktorého obyvatelia práve riešia existenčný problém. Odporný jašter Bowser, kráľ jedného z kráľovstiev, sa rozhodol násilím ovládnuť všetky ostatné kráľovstvá. (Cinemart)

 

Sledujte: 

FB: Kino Šaľa

Instagram: kino.sala

Vstupenky si môžete zakúpiť online na stránke kina: http://www.kino.sala.sk/