Domov   >  Zaujímavosti
publikované: 21.09.2017 - 18:31  //  aktualizácia: 22.09.2017 - 14:17  //  zobrazené: 1454

Krásne spolu

Fotka dieťaťa s babkou a s maminou. Aj s takto zachyteným momentom zo života možno vyhrať v súťaži s názvom Krásne spolu. Zapojiť sa do súťaže organizovanej OZ Senior friendly je veľmi jednoduché. Stačí, aby boli na jednej fotografii tri generácie, téma či atmosféra fotografie je už na vás a vašej predstavivosti. Výsledok vašej kreativity treba odoslať cez internet do 30. septembra 2017.

http://seniorfriendly.sk/krasne-spolu-prihlaska.html

 

Minulý rok sa do súťaže organizovanej OZ Senior frendly zapojilo aj mesto Šaľa. Získali sme významné ocenenie „Za podporu solidarity a súdržnosti medzi generáciami v meste, za dostupnosť rôznorodých aktivít, ktoré mesto organizuje pre svojich seniorov spolu s finančnou podporou ich kultúrno – spoločenských a športových podujatí“. Pre našich seniorov sme doteraz napríklad vybudovali "fit park pre seniorov" v areáli detského ihriska, aby boli na blízku svojim vnúčatám a mohli s nimi spoločne športovať a tráviť voľný čas. Seniori súťažili v chôdzi s trekingovými palicami, varili guláš alebo lečo, vo svojej kategórii sa mohli zapojiť do Behu nočnou Šaľou, Začiatkom minulého roka mesto Šaľa prostredníctvom svojej rozpočtovej organizácie odovzdalo do prevádzky aj nové zariadenie pre seniorov a zariadenie opatrovateľskej služby.

 

(ek)

 Sledujte nás aj na Facebook/MESTO ŠAĽA. Staňte sa členom oficiálnej skupiny Mesta Šaľa.  Kliknite si sem:https://www.facebook.com/groups/327353394042257/

 

 

 

 

  • ilustračný záber, zdroj: seniorfriendly.sk