Domov   >  Kino
publikované: 22.06.2020 - 13:51  //  aktualizácia: 22.06.2020 - 15:18  //  zobrazené: 2466

Koniec júna v našom kine!

FK: LA GOMERA 
24. 6. 2020 - 20:00

Skorumpovaný policajt z Bukurešti sa zamiluje do Gildy, a tá ho požiada, aby dostal z väzenia drogového priekupníka (a v skutočnosti jej priateľa) Zsolta. Pre úspech akcie je potrebné, aby sa naučil jazyk el silbo, tvorený pískaním. Musí preto odísť na La Gomeru – jeden z Kanárskych ostrovov a domov tohto jazyka. Plán je jednoduchý – naučiť sa el silbo, oslobodiť Zsolta a získať 30 miliónov.
Trailer k filmu:
 

 

KALIFORNSKÝ SEN
25. 6. 2020 - 20:00

Maggie (Dakota Johnson) sa túži stať úspešnou hudobnou producentkou. Ako osobná asistentka popovej ikony Grace Davisovej (Trace Elliss Ross) by teoreticky mala byť ideálne pripravená, lenže prakticky to takto jednoducho nefunguje. Maggie je v Traceinom živote ten najposlednejší poskok, ktorý nosí kávu, oblečenie z čistiarne a je dvadsaťštyri hodín denne je pripravená plniť tie najbláznivejšie nápady svojej šéfky. Ak má nejaký ten umelecký nápad, Traceiin producent Jack (Ice Cube) ho zakaždým pohŕdavo zamietne. A dobrý nápad by sa pritom hodil, pretože doteraz úspešný hudobný kolotoč sa práve začína trochu zadrhávať. Trace vie, že pokiaľ nechce aby jej ušiel vlak, mala by prísť s niečím novým, ale vôbec netuší, čo by to malo byť. Nedocenená Maggie objaví mladého pouličného muzikanta Davida (Kelvin Harrison, Jr), rozhodne sa mu pomôcť s kariérou a sebe tak splniť svoj životný sen. Lenže dve tak náročné profesie nejde vykonávať zároveň, ďalšie komplikácie prináša aj to, že sa Maggie do svojho “klienta” zamiluje. Niektoré sny sa prežiť dajú, z niektorých sa ale človek musí včas zobudiť.
Trailer k filmu:

 

TAKMER DOKONALÉ TAJOMSTVÁ
27., 28. 6. 2020 - 20:00

Režisér a scenárista bláznivých komédií zo série Fakjú pán profesor a ich tri hlavné tváre vrátane predstaviteľa samotného profesora sa znovu stretli pred kamerou a natočili spolu ďalšiu skvelú a mega úspešnú komédiu Takmer dokonalé tajomstvá. Na spoločnej večeri sa zíde niekoľko párov a po pár pohárikoch sa rozhodnú, že svoje telefóny položia na stôl a podelia sa s ostatnými o všetky správy, odkazy aj telefonáty v ten večer. Esemesky sa prečítajú, hovory budú nahlas. Veď o nič nejde, bude zábava. Lenže práve naši múdri mobilní „kamoši“ o nás vedia úplne všetko, poznajú naše tajomstvá, druhé životy, drobné a väčšie lži, milenky aj milencov. Po chvíľke nevinnej zábavy začnú chodiť správy, ktoré by ste so svojimi partnermi či priateľmi radšej nezdieľali. Rozbehne sa séria šialených situácií a trapasov, z ktorých bude čoskoro všetkým pri stole nepríjemne horúco. Odídu domov partnerské dvojice v takom zložení, v akom prišli?
Trailer k filmu:
 

Všetko dôležité o programe a vstupenkách nájdete na http://www.kino.sala.sk.
Tešíme sa na vás!